Sunday, August 21, 2011

waaarrrgghhh harga emas naik melambung2..cane ni.?(T_T)



aarrrgghhhhh aku dah meroyan nih.. semalam aku dengan en.soldier pergi survey harga emas dengan usha2 cincin untuk merisik... wah sangat mahal ok! ramai cakap harga emas melambung tinggi macam mail lambung.. (ada kena mengena ke.?)


Sebelum ni ingatkan harga emas akan turun time raya macam tahun2 lepas.. sekali ambek ko makin mahal ada lah.. semalam sempat tanya pun 1 kedai je.. tu pun dah mahal..


so sekarang dalam dilema sama ada nak beli cincin merisik sebelum raya or lepas raya.?buatnya lepas raya lagi naik.. mampos lah.. tapi buatnya lepas raya turun balik.. lagi aku menyesal karang.. tapi sekarang tengah meng'usha lagi dekat kedai emas... korang rasa macam mane ek.?nak mintak pendapat sikit lah.?






Belum ikat lagi dah banyak dugaan.. nanti tak tahu lah bila dah ikat.. baru2 ni fon pulak buat hal.. nak kena keluar duet lagi.. aarrrgggghhh kepala sudah fening lah.. ok lah nak siap2 pergi survey harga emas dengan my mum & my sis pulak..


kbai!










Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

Farah Nur said...

yup..akak setuju dgn harga emas naik..sbb lepas raya akak akan bertunang..tapi akak beli sebelum puasa ..masa tu emas rm168 segram..akak terus beli 2 cincin..cincin risik dan tunang..nanti akak takut emas naik lg..semalam saja tengok harga emas dah 194 segram..huhu..mahu nak sampai rm200 ni..

echa rahman said...

tu lah pasal kak..sye dh beli cincin smlm..nasib baik dpt murah....tp bli yg merisik dlu.. sbb bkl mk mertua yg sruh beli 1 dulu..nk x nak ikut je lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...