Thursday, August 11, 2011

jalan-jalan cuci mata dengan makanan!

Semalam aku gagal cari ABC yg macam dalam latest entry aku...perasaan keciwa noks T__T.. so untuk mengubat jiwa lara aku yg tengah keciwa ni.. aku nak stori pasal aku pegi makan angin semalam dengan en.soldier.. maklumlah susah nak jumpa.. ahaks*


Memandangkan en.soldier dapat cuti semalam.. so aku ajak dia jenjalan dekat area jalan TAR ni.. memang dekat sangat dengan opis aku la kan.?tapi semalam dekat jalan TAR ni tak se'happening' selalu sebab semalam hujan.. lepas hujan reda baru kiteorang jenjalan..


Macam takde yg menarik (takde yg menarik or takde duit)keh..keh...yela tengah bulan macam ni.. memang sengkek lah kan.. lepas tu kiteorang pegi bazar area Kg Baru.. memang sangat panjang dan macam-macam ada..


Sekali lagi aku bukan nak buat puasa korang batal ok.. tapi just nak kongsi.. tapi aku ni memang keji.. suka tunjuk gambar makanan yg boleh melelehkan air liur  korang package sekali dengan bunyik perut korang..









perghh!!! kek coklat tu telah mengoda selera aku lah..
nasib baik semalam sempat beli kek coklat dekat jalan TAR..
so balik karang boleh bedal..
nyum..nyum



ayam golek yg tengah bergolek-golek..
tapi yg ni iman aku tak tergugat sangat..
sebab aku kurenggg sikit dengan ayam golek ni



yg ni semalam aku ada nampak
memang macam nak beli tapi takut tak makan
tapi aku nak return balik
nak beli hari ni lah.
dah lama tak makan pulut durian




Keji kan aku... tunjuk gambar makanan kat korang... korang tahan k lagi bape jam je... jadi hari ni aku nak ajak en.soldier pegi bazar dekat kg baru lagi lah... so sesapa nak join buleh ler.. petang karang kita jumpa dekat kg baru wokeh!(macam lah jumpa kan)


okhabis,


kbai!
EchaRahman,




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

Cik Domo said...

uumakkk aiii...
makananaa...T_T

hahahaha...tu bezanya churp2..kite kene share iklan2 tu dekat tweeter n facebook..buka je acc churp2 tu, t ada senarai iklan..pastu ada butang "Start Share"..klik je situ..n leh post kan tweeter n facebook XD..nnt klw asfz ada masa ke, asfz wat tuto ek cmne nak share iklan2 tu XD

echa rahman said...

oooo..ok...thanx cik asfz=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...