Friday, December 14, 2012

Mengomel



Salam,

Pejam celik dah nak dekat akhir tahun, rasanya baru semalam sambut tahun baru 2012, ke aku je yg lambat ni, hehe. Dalam bulan disember ni jugak lah ramai yg kahwin, tunang dan sebagainya. Maklum lah cuti sekolah kan, so ramai lah orang buat kenduri kendara. Sama lah macam aku sedang menghitung hari nak kahwin! wehooooo!!!! <----- ini gedik HAHAHA

Tinggal lebih kurang 2bulan lebih je, tapi pape pun aku tak buat lagi, serius tahu..semua masih lagi dalam mood mencari-cari, hopefully masih sempat lagi..Hujung bulan ni baru nak settlekan hal yang besar2..Nak p jumpa orang pelamin, tapi ini PA aku a.k.a kakak yg settlekn, then p jumpa designer bju kawen..Secara jujurnya sampai ke harini ku still pening nak pilih tema color & design yg macam mane.. oh maiiiii!!!!

Disebabkan encik tunangan tiada disisi minggu ini, jadi esok aku akan p shopping barang hantaran dengan kakak, lagi2 sekarang tengah sale giler-giler <----- jangan tiru ayat ini..jadi mari lah kite grab apa yg perlu... so I iz excited for tomorrow!!!!! *lompatlompat*






Okay lah uolls, cukup lah ni aku mengomel..nanti kalau aku rajin aku update lagi yer..jumpa lagi
Assalamualaikum,











Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Monday, December 10, 2012

Test..1 2 3

Salam, 

Setelah sekian lama tak update pape, harini baru teringat yg kita ada belog rupanya, hihi. Tak tahu nak update apa, so just testing je, kalau rajin nanti kita update okay!

oklah, bubye!

Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...