Tuesday, August 9, 2011

im falling in love!

Aku sudah jatuh cinta lagi. kali bukan dengan en.soldier.. eh ER curangkah.?atau cinta ER dah beralih arah ke lelaki lain..

*Choiiiiiii!!!!

Maklumlah sekarang ramai sangat curang mengcurangikan.. hadoi!!!sebenarnya aku dah jatuh cinta dengan group Rakan blogger klik 1Malaysia.. nak tahu tak group apa tu klik SINI.. group ni memang best sangat.. sebab dorang semua sangatlah comel plus peramah..


Mybe kami dalam 1aliran yg sama iaitu penulis belog yg masing masing baru nak mengenali dunia belog ni.. so kat situ lah kiteorg post entry latest.. banyak sangat ok! korang boleh pilih yg mana korang suka..


So cepat cepat bagi siapa yg tak join lagi.. memang rugi sebab dalam group tu kita boleh kenal2 dengan blogger lain selain tu dorang boleh bagi tunjuk ajar bagi yg baru jadi blogger..


Aku terjebak ni pun sebab cik Nur Liyana Zainal gonjeng ni yg tarik aku.. kalau tak memang aku takkan tahu lah group ni.. thanx liyana! dan blogger yg lain yg tersangatlah best seperti Cik Asfz yg suke sangat mengomen my entry dan yg lain2... neway tqvm dear!


Insyallah group ni makin happening lagi kalau anda yg ada belog tapi tak tahu nak post entry kat mana lagi.. so jom la cecepat join kami.. saya dah jumpa ramai kawan blogger kat sini.. next time saya nak buat entry pasal anda semua lah.. tapi tak tahu bila.. kalau  ada masa insyallah..

ok dah habis!


kbai!
EchaRahman,






Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

liyanaanayil said...

alalalala. terharu nye. kuikui :p
best kan group tuh? sume support antara satu sama lain. keep up the good works syg :D

echa rahman said...

kah3!!a'ah best sgt tp aku jrang dpt join..sbb keje & jrang on9...neway thanx!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...