Sunday, August 14, 2011

pocong dibulan puasa.?


Korang percaya tak bulan puasa ada hantu.?ni kes kelmarin lah ni my bro nampak pocong depan rumah.. masa tu lepas sahur dia nak hisap rokok dekat luar rumah sekali terpandang satu sudut.. ternampak lah pocong terpacak dekat situ..


Wah serammm nih.. then dia panggil my mum & my adik.. dorang semua tengok kecuali aku. sebab aku takut.. boleh percaya ke.?mana ada hantu bulan puasa kan.?lepas tu kiteorg tunggu lepas subuh.. korang nak tahu tak pe benda sebenarnya tu..



*****



****



****



****



****



****



****



****



****



****



****



****



****



****



****



*****



Rupanya bayang-bayang daun pisang.. tapi memang real macam pocong.. bentuk pun sama.. nasib baik bulan puasa kalau bukan bulan puasa dah confirm pocong betul tu.. serammmmm... orang kata kalau tak nak pocong kejar kita kena bogel depan dia... wah malunya.. ~lol~


so kalau jumpa pocong jangan lupa larikkkkk sekuat hati yer



pocong tak puasa lah
macam mana buleh terlepas ni.



kbai!








Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...