Friday, August 26, 2011

saya dapat duit raye!!!!


Korang jangan terkejut aku yg dah berumur 21tahun ni pun still dapat duit raye lagi tau.. so sila lah jeles uolls.. rezeki tuhan nak bagi kan.? aku sapu je lah.. masuk tahun ni dah 3kali aku dapat duit raya dari 'mereka'.



Beruntung jugak lah kerja dekat situ walaupun berstatus sementara.. memang tiap tahun dorang macam wajib bagi kami duit raya.. *tu yg best!!!so kepada staff lain memang jeless lah.. tapi dorang lagi masyuk sebab dapat bonus..



duit raye...masyukkkk!!!!
tapi ni sekadar gambar hiasan je..

 

Alhamdulilah rezeki.. lagi2 sekarang gaji tak masuk lagi.. memang buat aku menyirap je..nasib baik ada back up.. tapi rasanya duit tu aku nak buat beli fon baru lah.. almaklum lah fon dah nazak.. beli fon murah2 dah ler... sebab kalau mintak yg mahal2 karang habis duit hantaran elok dah nak jadi bukit.. terus rata balik... *tipu lah tu kan..



Nanti lepas raya ada jamuan raya pulak.. ada makan2.. tu yg aku suka sebab aku memang suka suka suka makan.. memang aku bedal je apa yg ada.. hahahaha... nampak benor tak senonohnya tu.. pedulik apa aku janji kenyang.. bukan senang nak dapat rasa akak2 opis ni masak selalu dorang duk belek wasiat & file je...ye dak.?



Tadi baru lepas cashkan duit raya sebab dorang bagi by cek.. so sekarang kat tangan dah ada duit raya.. kejap lagi time rehat boleh lah shopping apa yg patut..  *wweeeee



ok sekian,



kbai!





 








Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

1 comments:

-✿Ayu✿- said...

echa...sory sgt...ayu x perasan... ayu dah tukar...echa boleh amik eh...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...