Friday, December 14, 2012

Mengomel



Salam,

Pejam celik dah nak dekat akhir tahun, rasanya baru semalam sambut tahun baru 2012, ke aku je yg lambat ni, hehe. Dalam bulan disember ni jugak lah ramai yg kahwin, tunang dan sebagainya. Maklum lah cuti sekolah kan, so ramai lah orang buat kenduri kendara. Sama lah macam aku sedang menghitung hari nak kahwin! wehooooo!!!! <----- ini gedik HAHAHA

Tinggal lebih kurang 2bulan lebih je, tapi pape pun aku tak buat lagi, serius tahu..semua masih lagi dalam mood mencari-cari, hopefully masih sempat lagi..Hujung bulan ni baru nak settlekan hal yang besar2..Nak p jumpa orang pelamin, tapi ini PA aku a.k.a kakak yg settlekn, then p jumpa designer bju kawen..Secara jujurnya sampai ke harini ku still pening nak pilih tema color & design yg macam mane.. oh maiiiii!!!!

Disebabkan encik tunangan tiada disisi minggu ini, jadi esok aku akan p shopping barang hantaran dengan kakak, lagi2 sekarang tengah sale giler-giler <----- jangan tiru ayat ini..jadi mari lah kite grab apa yg perlu... so I iz excited for tomorrow!!!!! *lompatlompat*






Okay lah uolls, cukup lah ni aku mengomel..nanti kalau aku rajin aku update lagi yer..jumpa lagi
Assalamualaikum,











Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Monday, December 10, 2012

Test..1 2 3

Salam, 

Setelah sekian lama tak update pape, harini baru teringat yg kita ada belog rupanya, hihi. Tak tahu nak update apa, so just testing je, kalau rajin nanti kita update okay!

oklah, bubye!

Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Wednesday, February 8, 2012

im taken by en.soldier (^_^)




Salam & Hai uolls..


Lama sangat2 rasanya tak update blog, so firstly kena bersihkan sawang yg dah penuh dekat blog ni kan.?tak payah nak rajin sangat lah kan.. hahahaa


Sebenarnya banyak cerita yg aku nak share, ada suka ada duka.. tapi aku nak cerita yg suka jeeee.. yg duka aku malas nak ingat lagi.. hidup mesti kena selalu happy kan.? ececehh..


22 januari 2012 aku telah selamat menjadi tunangan en.soldier.. tak sangka cepat masa berlalu, dah hampir 6tahun kenal, baru kami bertunang..  Syukur Alhamdulillah jodoh kami panjang..


Kenal dari zaman sekolah membawa sampailah ke alam pertunangan.. insyallah kekal sampai ke jinjang pelamin & sampai ke syurga.. amin...




Korang doakan kami berjaya menempuhi dugaan pertunangan yer.. dan doakan kami hingga akhir hayat.. okla setakat ni je..nanti aku update lagi pasal majlis tunang yer.. gambar still tak dapat lagi dari photographer..nanti dah dapat aku upload banyak2.. tungguuuu!


okhabisbye!



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Sunday, January 1, 2012

dugaan 2012!





Salam!


Selamat Tahun Baru uolls!apa azam tahun baru nih.? haha!azam lah sangat kan.?.Aku mulakan tirai 2012 nih dengan cerita yg kurang enak aku terima.. ceh!ayat macam cilake!ok back to stori.. 


Sepatutnya aku kena happy sebab nak dekat e-day kan!tapi dugaan memang takkan boleh lari dari hidup kita.. memang aku sangat happy dengan majlis tu nanti tapi tiba-tiba aku dapat berita yg kurang enak dari en.soldier!dia cakap masa majlis nanti dia tak dapat join sebab seminggu sebelum majlis dia kena pergi kursus 2bulan!


Homaiiii!nak pitam aku dengar.. mana boleh tinggalkan aku sorang-sorang masa majlis nanti.. baru je nak bergambar together2.. harapan hancur musnah ok!tapi apa pun aku kena teruskan jugak majlis tu walaupun sedih tak dapat nak raikan bersama... sapa yg baca entry ni, nk pinjam bahu boleh.?nak nangis puas2 (T__T)


Ni baru tunang!kalau kawen nanti macam mana lah yer..tak boleh bayangkan.. apa-apa pun aku harap segala urusan nanti dipermudahkan & sidia yg jauh dimata nanti jugak diharap baik2 aje!


Happy tapi dalam hati sedih!huk huk!
okhabis!babai... (T____T)














Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...