Monday, February 28, 2011

gambar perkahwinan siti sarah dan shuib sepah

Hello korunk.!!
koleksi gambar perkahwinan siti sarah dan shuib sepah.
sangat cantik baju siti sarah. xsilap lebih kurang baju Elyana kawen ari tu cume warne je laen kot.
yela dah kate Hatta Dolmat yg buat due2 baju tu.
beruntungnye dapat khidmat dia kan.?
memang puas hati lah.





















selamat pengantin baru!!!
harap2 berkekalan hingga akhir hayat.
jom kawen!heheheheheh
echarahman

Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

berkorban ape saje


hello para blogger2 semua,
kali ER nak cerita pasal sorang kawan yg sanggup buat pe saje utk gf dia
how come.?so shweet kan.?
kisahnye dorang ni baru je couple. tapi si bf dah bagi sepenuh jiwa dan raga dekat si gf.
wah ayat xnk kalah. *weeeeeeee
Yelah mane taknye. baru beberapa bulan couple si bf dah bagi jam jenama guess ori ok.!
harga rm300 lebih dekat si gf mase besday gf dia.
Wah saye xdapat pon macam tu walaupon dah couple nak dekat 5thn ok.!
jam idaman saye tu.
bertuahnye badan. tapi dah tu rezeki si gf dia kan.?
susah nak jumpe lelaki yg sanggup buat semua tu.?
puas jgk semua kawan2 lelaki ni nasihatkan dia 
jgn terlampau berhabis or percaye dekat gf dia 
sbb dorang baru kenal. tapi cinta kan buta.
cinta boleh buat seseorang tu angau.
lame2 kawan2 dia pon xnak campur.
pandai2 lah tanggung sendiri.



Cerita ni xabes dekat situ je. bulan 1 lepas aniversary dorang yg pertame.
si bf call saye and tanye pasal harga rantai emas with loket.
then saye pon tanye utk ape.?utk aniversary dorang. nak bagi kat gf dia.
giler lah...senang2 je nak bagi kat gf dia
sempat jugak basuh otak dia sikit
bukan dengki ape lagi cemburu
cume takot dia menyesal sbb gf dia belajar luar dr KL
tapi kalau dia dah percaye dekat gf dia.
xkan kita nak campur kan.?
saye ade mintak kat my soldier rantai emas pon xlepas.
my soldier kate tunggu tunang or kawen ntt T____T
dah2 sambung balik cerita
lepas je kejadian tu saye ade jumpe si bf dekat kedai makan
then tanye la dia pasal rantai tu. ingatkan dia xjadi beli.
jadi jugak. dia beli yg macam saye pakai.
Wah sgt romantik kot.
Tapi yg xbestnye kadang2 si bf ade jugak mengadu kat saye yg gf dia mintak putus.
tapi sekarang xtahu pulak ape cerita dorang tu.
harap2 ok aje la..-__-



Lumrah manusia bila dah bercinta sanggup buat ape saje.
sampaikan ade yg angau xingat.
ade jugak yg sanggup buat hal yg diluar jangkaan
tapi kena ingat jgn sampai tergadai maruah.
mungkin si bf nak tunjuk kan yg dia betol2 sayang dan xnak kehilangan gf dia.
tapi cume care dia sgt drastik.
xramai lelaki sanggup keluar duit banyak macam tu.
yelah dorang masing2 belajar lagi. 
xpelah..pandai2 lah dorang tanggung sendiri.
kami mendoakan yg terbaik..
DDAAAAAA korunk!!!



TRUE LOVE
echarahman

Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

rindu

hiiiii oullsss
minggu yg agak membosankan. sbb kene ddk rumah selama 3mggu.
wah!! mati kutu kot. org laen keluar dating yg kau ddk kat rumah.
ape barang?!hahahahahaha. biar lah
nak buat macam mane dah my soldier buzy
buzy mengalahkan PM.
selama 3mggu xjumpe ni. rase rindu pulak
awww gediks!!!
hahahahahaha
biar lah bf i jugak kan.?

my soldier ckp nak ambek cuti and nak spend time dgn saye!
*weeee jgn jeles. tapi xtahu lagi bile.
ek eleh baru cakap je kan.?
sbb bulan ni and bulan depan dia tersangatlah buzy.
dugaan dugaan. tu lah bercinta lagi dengan soldier.
nak buat macam mane dah jodoh.
xsabarnye nak tunggu bulan 7 ni
ade kenduri besar. excited!!!

oklah sori xde stori sgt. sbb xde stori yg nak di'storikan.
ape yg aku merepek ni.
DDDAAAAAAA korunk.!!!!
echarahman




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Sunday, February 27, 2011

TAZKIRAH PAGI JUMAAT BERSAMA USTAZ GHAZALI IBRAHIM ADIK KEPADA ARWAH USTAZ ASRI

Assalammuailaikum semua,

Lame aupdate blog kerana masalah internet slow melanda.
entry agak ketinggalan beberapa hari. sbb sepatutnye nak update hari jumaat.
tapi sbb kan masalah yg xdapat dielak kan. so jadi entry hampir basi. 
 tapi pape pon korunk layan je la ek.?
Seperti pagi jumaat sebelumnye. diopis saye ni akan diadakan tazkirah pagi jumaat
oleh bos besar kami.
tazkirah ni diadakan mungkin untuk 'mencuci otak' kami dipagi hari .huhuhuhuh
yela pagi2 mamai lagi. mood tido xabis. hehehehehehe
tapi pagi jumaat yg lepas berbeza sikit seperti hari jumaat sebelum ni.
sbb yg bagi tazkirah pagi itu adalah ustaz ghazali adik kepada arwah ustaz asri.
Beliau merupakan kawanbaik kepada bos kami.
beliau seorang yg sgt merendah diri.

Melihat dari wajah, suara, dan nyanyian mmg saling x tumpah seperti arwah.
saye agak teruja pagi tu. bukan saje dapat mendengar tazkirah dari beliau. 
tetapi dapat berjumpa dgn beliau jgk. rase macam berjumpe dgn arwah ustaz asri.
mungkin wajah mereka ade iras2. yelah name pon adik beradik.
Dalam tazkirah tu beliau berkongsi pelbagai cerita dan pengajaran kepada kami.
termasuk lah mengenai abg beliau iaitu arwah ustaz asri
beliau sgt menyanjungi arwah.Tapi apekan daya kalau semua telah ditentukan tuhan.
kita hanya boleh mendoakan yg terbaik aje utk arwah.

Memang rugi lah staff yg xdtg or xmasuk tazkirah tu.
sbb bukan senang nak jumpe ustaz yg terkenal.
kepada sesape yg xkenal dgn ustaz ghazali boleh lah tgk rancangan TANYALAH USTAZ.
xpon search lah kat google.oklah cukup lah takat ni aje.
terima kasih kepada ustaz ghazali kerana berkongsi bermacam panduan kepada kami.
ini adalah pengalaman terindah saye. heheheheheh
and terima kasih jgk pada bos kami sbb bagi peluang kami jumpe dgn ustaz ghazali
jumaat minggu depan bos kate nak bawak ustaz zamri utk beri tazkirah kepada kami.
excited for that. *weeeeee
oklah daaaaa korunk!!!!
echarahman




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Wednesday, February 23, 2011

sengkek diakhir bulan

Salam korunk.
jeng jeng jeng. ape pulak entry kali ni eh.?
bukan ape sekarang tgh hujung bulan jadi poket pon dah betol2 "sengkek"
oh tidak! nasib baik duet utk makan cukup2 je.
kalau xade duet. confirm lah aku xmakan.
tapi cume duet shoping je xade.huhuhuhu
xpe2 sekarang mmg xmengajar diri utk bershoping sbb
nak kene simpan duet utk ehem ehem. malu plak nak cakap.
hehehehehehe gedik je. *weeeee

Tu lah bile ade duet lupe diri sesangat.
sekarang bila dah sengkek baru nak sedar.
heheheheh biasa lah lumrah manusia.
xpe2 minggu ni gaji keluar. tapi xtahu lagi bile.?
tunggu lah sampai sudah ER oit
ni lah saat2 yg paling kiteorunk xsuke
sbb tiap hujung bulan je duet mesti xde.
macam mane agaknye cara utk mengukuhkan poket kita bila hujung bulan ek.?
rasenye menabung. tapi sentiasa gagal.
hehehehehe
yela selalu ter'over bajet. belanja tah ape2 yg xpatut
so sekarang tengah mengajar diri utk menabung.
baru masyuk sikit kan.?




Korunk nak tahu sampai ade yg korek duet syiling.
wah tu dah kira parah. dahsyat
"duit duit dimana kau duit" nak kena nyanyi jugak ni
xpasal2 nak kena lempang jugak kunk.?
kan best kalau dapat duit secepuk macam ni.
pak cik kayo!



kalau dapat duit macam ni confirm sebulan xpayah keje.
kayo lah gamaknye.!
oklah ollss nak sambung tgk bola
go malaysia!!!
penyokong fanatik malaysia ni. yela xkan nak sokong pakistan plak
memang xlah kan.?
DDDAAAAAA korunk!!!!
echarahman



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Sunday, February 20, 2011

perihal orang tua

Assalammualaikum semua,

entry kali ni serius sikit sbb cik ER nak cakap pasal perihal org tua
yg suke sgt jage tepi kaen org.mesti korang pon penah kena macam ni kan.
org tua yg xabes2 mengaibkan org. org tak buat dia cakap buat.
org buat baik dia anggap salah.
org yg sememangnye salah dia rasa baik kat pandangan mate dia
tahu lah pakcik makcik tu dah tua. mate kurang nampak tapi xkan lah 
benda yg terang2 salah buat2 xnampak kot. 

xpaham lah dengan org yg macam tu. sibuk memerhati and mengata anak org
tapi anak sendiri yg lagi teruk
dia bukannye tuhan nak menilai org baik atau buruk.
semua manusia pon sama. mesti ade buat kesalahan.
tapi pade dia. dia rase dia cukup sempurna dan cukup baek
xsilap saye dia mase muda pon teruk jugak.
cume mase dah tua ni je dia taubat sikit kot.
tapi tu pon rasenye xiklas. sbb hati busuk tu still nampak lagi
walaupon atas kepala berkopiah dan sorang lagi bertudung litup.
xguna lah kalau berkopiah tak tinggal tapi hati busuk.
cukuplah mengakui diri tu haji and hajah.
tapi pada hakikatnye bila tah anda pegi haji.
jadi xpayah lah nak berlagak baik. padahal anda sendiri dah menipu org.

tahu lah dia lebih tua dari kita yg muda ni.
tapi xsemestinye dia boleh mengaibkan kite
pakcik macik ingat sikit anda pon ade anak dara dan anak bujang.
xmustahil ape yg anda ckp pasal kami. boleh jadi dekat anak anda balik. 
yg kononnye "baik cantik, ensem dan berpelajaran tu". cukup2 lah tu buang duit.
awk tu dah lah susah. xpayah lah nak berlagak macam banyak duit. kita sama je. 
Allah tu maha mengetahui ape yg anda buat. memang lah anda solat xpenah tinggal.
tapi xsemestinye anda boleh lepas dari pandanganNye.
cukup2 lah tu tabur fitnah merata2 tempat. cukup2 lah tu saman menyaman.
baik anda simpan duit tu untuk mase depan anak2 anda yg berpelajaran tu.

Yg saye xfaham kenape lah org yg dengar cerita2 dia boleh percaye dgn semua 
dia cakap. yg dengar tu pon same lah mcm dia. xbetol.
xfaham dgn org macam tu. bilalah nak berubah.
ingat umur anda tu dah nak dekat 60thn. tapi perangai macam budak2.
malulah sikit pada kami dan cucu anda. kadang2 anda memalukan diri anda sendiri
dgn perangai2 anda yg macam budak2 and macam org pelajaran.
Ingatlah rumah dah kate pergi, kubur kate mari.
walaupon anda rase anda lambat lagi mati, muda lagi lah konon
tapi ajal tetap menanti xkire mase. cukuplah tu menfitnah org.

tiada kene mengena antara yg edup atau yg sudah mati
sekian,
echarahman






Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Saturday, February 19, 2011

budaya orang malaysia bila pergi pasar malam

hiii uolllsss
pasar malam sape yg xpenah pegi kan.?
macam2 ade kan.?tapi yg saye xsuke bile pegi je pasar malam 
mesti jumpe perangai org yg menyakitkan hati dan jiwa yg lembut bak sutera ni.
wah promote diri nampak. hahahahahah
biasa lah kan manusia ni perangai laen2.

petang tadi saye baru lepas pegi pasar malam kat jalan TAR
ingatkan tengah2 bulan yg sengkek ni
org xramai. tapi tetap ramai jgk.
dgn cuaca yg panas terik tu walaupon dah petang.
saye dengan my sis jejalan kat sane.

dah lah sesak lepas tu cuace panas.
boleh pulak org2 ni buat hal.
ni antare nasihat yg saye nak bagi sikit.

  • kalau berjalan tu biar lah laju sikit. ni tak ingat org belakang nak tunggu dia jalan yg macam siput tu ke.?   
  • kalau dah tahu awak tu mengandung and xlarat nak jalan. duduk lah rumah je. ni dgn bawak anak keciknye lagi. tak ke menyusahkan org lain jugak. 
  •  kalau rase2 nak tgk baju yg berkenan. bawak2 lah masuk kedai tu terus. xpayah lah nak benti tengah2 jalan tu. ingat laluan kat pasar malam tu besar ke cik kak oiii.!!!
  • kepada para2 gadis tu kalau nak bercerita or bergurau senda jgn lah ambek port kat tengah2 jalan. menghalang laluan org kot.
  •  kepada gadis2 yg bajet hot and cun tu. xpayah lah nak cover cun sgt kat pasar malam ni. ni cuma pasar malam je ok.!and xpayah lah nak tergedik2 pulak time org tgh sibuk2 nak bershoping tu.
wah marah betol cik ER ni.heheheheh
bukan marah lah. cume nak mengingatkan je.
xsalahkan.?
oklah mate sudah mintak tido lah.
gudnite uolllss
echarahman

Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

kota cinta & pad lock





salam korunk!!!
N seoul tower kat gunung namsan korea. cube try test cari kat google
 Saye panggil tempat tu kota cinta.
sbb tempat tu romantik sgt. Penah tgk x cite awan dania.?
Kat dalam cite tu dorg ade tunjuk tempat tu.  Sgt romantik kot.
excited sgt nak pegi sane sbb nak kunci pad lock je
Pad lock tu konon janji setia pasangan kekasih. lepas dah kunci. kunci tu kite kene buang.
kirenye xboleh bukak sampai bile2. and boleh note sekali pape yg kite nak.
awww so sweet darl.!!!

















sgt sweet kan.?kalau ade duet confirm tempat first saye ialah korea.
sbb nak kunci pad lock with my soldier.
hehehehehehehe
awww sgt gedik *wweeeee
ade lagi yg unik tau.










see!!!romantiknye. ni yg watkan saye pasang angan2 nak pegi sini ni.
(angan2 tau. korunk ade.?)huhuhuhu
nak jadi macam couple ni.
mane nak dapat kerusi macam tu kat malaysia.
macam love pon ade jgk. unik kan.?
so sesape yg ade duet lebih tu.
di'syorkan pegi sini.
confirm xkan menyesal.






ni bile dah kawen ntt. *weeee
sgt gedik ko echa.
biau ler.heheheheheh







DDDAAAAAAA!!!!!
echarahman


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Wednesday, February 16, 2011

hadiah dari sabah

Hellooo korunk.!
entri kali ni cik ER nk stori mori pasal hadiah yg cik ER dapat jauh nun dari sabah.
walaupon hadiah ni biasa je bagi korunk. tapi ia bernilai bagi saye. *wink wink
yg penting korunk ade.?
dari sabah ni. hhuhuhuhu. (wah dgn muke berlagak.)
hadiah ni my second bf bagi (wah ayat berani mati je. karang abg soldier bace tahu la ko ER)
cover balik -____-
xla hadiah ni kawan keje bagi. hehehehehe

Sebenarnye kiteorunk xpenah jumpe pon each other
yela jauh kot. dia kat sandakan sabah. saye pulak kat KL
kiteorunk contact melalui fon je. tu pon atas urusan keje.
tapi xsangka kiteorunk boleh rapat
dan xsangke jgk dia bagi hadiah ni




bukan saye sorg je dapat. jiran lame saye k.lydiawati pon dapat
tu yg dia mention 2 name. sbb mmg kami yg rajin melayan mamat tu.
kenape saye ckp jiran lame sbb saye dah tak duduk sebelah k.lyd lagi
dah pindah tempat ler.!!
lepas ni xdapat lah nak pick up call mamat tu.
xpe2 k.lyd ade. -___-
hehehehhehehe




hah! ni lah hadiah tu. mungkin harge xmahal.
tapi bende ni berharge sbb dtg jauh dr sabah.
*weeeee
saye ambek colour putih. sbb mmg my fav colour
and k.lyd ambek colour hitam.
gelang ni kire salam perkenalan dia kat kiteorunk.
dia bagi mase awl bulan 1. tp baru nak update.
huhuhuhuhuhu biau ler.
THANK YOU TO DZUL
lain kali bagi lagi ok!
 (wah name same cm my soldier lah)


*echarahman*

Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Tuesday, February 15, 2011

rindu zaman sekolah.!!!



Assalammuaalaikum korunk!!!
hari ni  tibe2 saye cik ER teringat zaman2 sekolah a.k.a "zaman2 nakal" dulu
mmg dulu saye ter'sgtlah nakal. siap ade 'geng' lagi
wah sgt rindu zaman itu. & sgt rindu kat membe2 dulu.
mase sekolah rendah perangai boleh kawal lagi.
dulu saye penah jadi penolong ketua darjah dan2 yg bestnye
my soldier jadi ketua darjah. aww mmg sgt sesuai lah kan. *__*
jodoh dari kecik tu. heheheheheh
dan utk pengetahuan korunk. kiteorg penah 'bercinta' mase sekolah rendah dulu
cinta monyet je kot. mase tu saye xde la excited sbb xtahu bercinta pon
rasenye xsampai seminggu kiteorg kapel.
lepas tu putus. sampai lah naek form 4. baru terpaut kembali.
wah ayat rase mcm nak bagi tapak kasut saiz 9 je kat muke.
-_______________-

Mase masuk je sekolah menengah ok lagi. sbb mase tu baru form 1 and 2.
so xpandai lagi nak jadi nakal.
tapi2 masuk je form 3 nakal dah nampak. sampai kemuncak form 4
dah mule tunjuk taring. tapi jgn pikir bebukan ok.!
saye xdelah nakal yg sampai xdpt dibendung.
nakal2 pon belajar xtinggal. 
mase sekolah menengah ni I and my soldier still satu sekolah.
 mase ni dua2 ego.xnk tegur. dia bukan maen sombong lagi wa ckp lu.
saye pon ape lagi. lu sombong wa pon xingin nak tegur. ingat bagus sgt.
wah betol2 mara ni. tapi sekarang mara2 jadi sayang ler.
awwww  gatalnye. *wwweeeee-____-
tu lah sombong sgt last2 cari jgk saye balik. huhuhuhu
dah2. malu nak cite lagi. (sambil tersenyum kambing)


Sebenarnye saye rindu sgt nak masuk sekolah balik.
rindu cikgu2, rindu kantin, rindu makanan sekolah, rindu bilik darjah
rindu pondok yg depan sekolah tu sbb tu lah tempat dating kiteorg
and important thing is rindu kawan2 sekolah dulu
walaupon byk krisis dulu. biase lah zaman sekolah.
macam2 lah yg digaduhkan. bile pikir balik nak tergelak pon ade jgk.
sbb dah sah2 lah time tu mmg budak2. so perangai pon macam budak2 ler.
'geng' yg saye cakap tadi tu namenye 'whatever crew' (wc)
kiteorg lah group pompuan first yg letak name kt geng kiteorg.
baru lah junior2 kiteorg ikot. wah sgt bangga tau.
dgn muke bangga dan angkuh yg teramat sgt. *wweeee
kelakar kot time tu. bile geng lelaki yg agak wanted.
nampak je kiteorg lalu. dorang dah tahu group mane.
dalam sekolah tu byk jgk geng2 lelaki yg ade name sendiri.
so funny!!!tergelak sambil guling2.

Time tu tempat lepak haruslah KLCC.
kadang2 kalau nak pegi bukit bintang (bb) dari klcc
jalan kaki je sbb time tu zaman sekolah duet pon xmasyuk sgt.
mmg bersidailah budak2 sekolah kat klcc tu.
tapi mase tu saye tidak terlibat sgt.
sbb dikuarantinkan. xboleh keluar sgt time tu
how come!!!mmg patut pon.
kecik lagi kot time tu. (kecik lah sgt kan.?)

tapi pape pon semua kenangan tu akan jadi kenangan terindah buat cik ER
xkesah lah pahit atau manis. sntiasa tersemat dihati & kalbu
oklah dah penat nak berpotpet.
nak g makan dulu. jempot makan semua.:-)
p/s cik NURUL AIN, cik DIYANA ELINA, cik AIN AZURA, cik NINIE
dan kepada yg laen.
aku rindu sgt kat korunk.







GOODNITE
echarahman



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Monday, February 14, 2011

say NO for valentine day

Assalammuailaikum semua!!!
esok 14 februari merupakan hari memperingati kekasih.
sebagai seorg yg beragama islam.
kite telah diingati utk tidak menyambutnye.
kerana ia bercanggah dgn agama islam
seperti tahun2 yg lepas.
tak de yg istimewa pade tarikh 14feb ni
sbb saye & my soldier mmg xpenah sambut hari valentine.
kerana bagi kami hari2 pon kami boleh tunjuk perasaan sayang.
bukan hanya utk 1 hari saje.
dan sbb tiap2 bulan pon saye still dpt mcm2 hadiah.
jadi xpayah lah nak tggu hari valentine ni sgt.
confirm esok ramai yg beli bunga utk gf & bf dorg.
and confirm jgk esk banyak hotel yg kene ambush.!!
and confirm jgk bulan sebelas ni ramai yg lahirkan anak luar nikah.
percaya tak.?(dgn nada serius) 
so katakan tidak pade hari valentine


GoodNite
echarahman



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Sunday, February 13, 2011

ipoh mali

hello sume
hari ni saye nak stori pasai pengalaman saye balik kg naik keretapi
wah sgt jakun cik ER ni. biau ler. ade aku kesah.?
hehehehehehe
kate xpenah naik mmg lah teruja+jakun kan.
bese lah tu bro.!!!!-__-
 Pagi2 dah bangun siap sedia nak gerak.
wah mcm nk g perang plak kan. kene siap sedia.
malam dah packing baju,make up & barang2 penting utk gadis mcm saye.
so barang2 dah ready. keretapi gerak nak dekat pukul 3.
esknye mybro anta kami sampai kl sentral.
so dlm pukul 12 dah ade kat sane.



lame jgk nak tunggu msk dlm k.api. naik bosan jgk la.
bosan2 cm 2 masing2 sibuk melayan fb
cik ERpon xketinggalan melayan fb.
smpat la jgk update. juz nk update kt belog xsempat.







mase ni org dah mule beratur nak turun kt k.api.
ramai jgk lah yg nak balik ipoh kan.?
satu kg la dgn teman gamak nye.heheheheh..






nampaknye masing2 dah ambek sit.
excited kot mase niy. al maklum lah xpenah naek k.api
ialah biasanye kami balik naek kete.
gambar yg atas tu kakak & abg ipar saye
mama & papa and saye with my adek yg tinggi lampai ni.
cume mybro and tunang dia je xfollow.
maaflah gambar kurang cantik.-____-
sbb camera murah saje. blm mampu beli dslr.
hehehehehehehehe






mase ni masing2 dah boring.
so kakak saye ade bwk ipad dia. dlm tu plak ade mcm2 game.
so ape lagi kiteorg pown battle maen game.
yg sentiase menang haruslah adik n abg ipar saye saje.
yela bab game2 ni. lelaki mmg terer la kan.?



lame jugak perjalanan kalau naek k.api ni.
agak membosankan. tapi tak pe.
sbb dapat jugak rase naek k.api.
dapat pengalaman baru org kate.






setelah mengharungi perjalanan yg penuh berliku.
wah ayat nak gempak je ko kan ER.
suke hati teman la..huhuhuhuhu
mase ni baru je sampai stesen k.api ipoh.
dalam pukul 6 kami sampai.








mase ni pulak tengah tunggu pakcik sedare kami datang ambek.
setengah jam lepas tu dia sampai.
lambat sebab ade hal sikit.
so itu lah pengalaman saye bila naik k.api.
firstly excited. lepas tu boring je.
hahahahahahaha.
oklah tunggu next entri.
sbb nak cerita mase jalan2 kat ipoh pulak
DDDAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
-echarahman-






Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

halllluuuuu!!!

assalammualaikum sume
lame xpotpet kat sini. dah nak dekat 2miggu kot.hehehe
mesti uollls tertanye2kan..
kemanakah cik ER ni menghilangkan?
(ER for echarahman)
bukan ape miggu lepas kan cuti panjang. so saye & family balik kampung.
and saye xbwk balik lappy sekali. so xboleh lah nak update.
kebetulan plak saye demam. lagi la xde mood nak update.
but now dah ok cume batuk je lagi.
2mggu x update abes dah bersawang belog saye ni.
(heheheheh poyo je sgt la bersawang kan.?)
sepanjang 2mggu ni mcm2 stori yg saye nk cite.
tapi one by one lah eh.?
xboleh lah nk update laju2. ponat nak naip ni hah.?
hehehehehehheeee.
oklah tggu stori yg saye nak cite tu.
DAAAAA!!!!!

-echarahman-


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Tuesday, February 1, 2011

yeppiiiiiiii..update laju-laju


assalammualaikum olllssss
hureyyyyyyyyyyyyy. wah nape plak minah ni tibe2 menjerit2
kene sampuk ke pe.?
ha nak tahu nape. sbb esk saye dah mule cuti.
wah bestnye dpt cuti panjang. mmg saat2 yg dinantikan.
sesuai sgt lah. sbb mood nak kerja minggu ni mmg dah lari lintang pukang.
malas nak kejar. HAHAHAHAHA
(mcm lah boleh kejar mood ko 2)suke hati kite lah nak ckp pe.
esk mcm ade program yg menarik.
mcm biasa lah nak keluar dgn my soldier la.
wah nak spend time dgn dia. kalau dulu susah sikit nak jumpe.
so pe lagi ambek peluang lah kan.?ye dak.?
raye cina ntt nak balik IPOH. naek kete api.
wah jakun ni. maklum lah xpernah balik naik kete api.
biasa naik flight je.(wah ayat berlagak je. tah bile aku naik flight pon xtahu)
stop berangan la adik manis oi..T____T
excited kot nak balik kampung. konon lah.
oklah esk kalau sempat saye akan update laju2.
nak g makan dulu lah. jempot sume.
DAAAAAAAAAA!!!
-echarahman-



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...