Monday, November 28, 2011

be strong girl!:)




Salam.



Aku memang tak penah rasa putus cinta!tapi aku tahu kot macam mana rasanya putus cinta, walaupun tak tahu sepenuhnya.. tapi sikit pun dah kira ok.. daripada takde perasaan langsung.


Ada sorang sista aku..(yeah aku dah anggap dia macam adik aku, sebab dia sangat nice, its u syiraa)..kiteorg tak penah jumpa, apalagi bercakap tapi cuma comment dekat belog je..tu sudah cukup untuk membuat kami rapat.. walaupun tak rapat sangat tapi tu pun dah cukup..


Dia jugak gf kepada seorang bf yg bakal menjadi askar, macam aku memang gf seorang askar, mybe dekat situ dah ngam.. tapi sayang bf dia yg aku tak penah kenal mahupun jumpa curang dengan dia..dan sekarang dorang mybe dah putus! oh dear! jangan sedih2 k.. be strong!pape pun sis sentiasa doakan yg terbaik buat kamu.!


Kamu sangat sweet, mybe Allah nak uji kamu.. perempuan yg baik untuk lelaki yg baik.. sis harap kamu kuat..one day kamu jumpa jugak lelaki yg lagi baik dari dia :)..one more things nanti sis kawen jangan lupe datang ok!walaupun lambat lagi.. tapi harap hubungan kita tak putus jugak..



loveudarlings!


bye!












Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

6 comments:

syiraaaaaaaa said...

sis :( sgt terharu :( thanks a lot . syira pon da anggp sis cm kakak syira jugak . um. nak wt cemane kan, da takde jodoh . btw, syira takde fb . sis, i love you so much .

echa rahman said...

@syiraaaaaaaa most welcome syg!dh xmau sdih2..meh pelok ckit...:)..ala xde fb ke..bru nk gsip2..hehe!i love you too dear :)enjoy your life ok!

syiraaaaaaaa said...

nantila kalau syira rasa nak buat fb, syira bgtaw sis k ? thanks sis . walaupon kita takkenal, tp sis baiiiiiiikkk sgt gn syira :)

echa rahman said...

@syiraaaaaaaa ok dear...xpe..kte sme2 pompuan..so fham lah ati pmpuan kan..syira pown baik jgk ngn sis..:)

syiraaaaaaaa said...

hehe, kan untung law syira ade kakak . pastu kakak tu baik cm sis :)

echa rahman said...

@syiraaaaaaaa hehe..alamak malu plak sis..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...