Wednesday, February 8, 2012

im taken by en.soldier (^_^)




Salam & Hai uolls..


Lama sangat2 rasanya tak update blog, so firstly kena bersihkan sawang yg dah penuh dekat blog ni kan.?tak payah nak rajin sangat lah kan.. hahahaa


Sebenarnya banyak cerita yg aku nak share, ada suka ada duka.. tapi aku nak cerita yg suka jeeee.. yg duka aku malas nak ingat lagi.. hidup mesti kena selalu happy kan.? ececehh..


22 januari 2012 aku telah selamat menjadi tunangan en.soldier.. tak sangka cepat masa berlalu, dah hampir 6tahun kenal, baru kami bertunang..  Syukur Alhamdulillah jodoh kami panjang..


Kenal dari zaman sekolah membawa sampailah ke alam pertunangan.. insyallah kekal sampai ke jinjang pelamin & sampai ke syurga.. amin...




Korang doakan kami berjaya menempuhi dugaan pertunangan yer.. dan doakan kami hingga akhir hayat.. okla setakat ni je..nanti aku update lagi pasal majlis tunang yer.. gambar still tak dapat lagi dari photographer..nanti dah dapat aku upload banyak2.. tungguuuu!


okhabisbye!



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...