Tuesday, August 16, 2011

merisik Preparation #1~ tengah survey harga emas..

Lagi 5minggu diri ini akan dirisik oleh jejaka pujaan hati.. kalau sapa yg follow ER tahu lah sapa kan.. en.soldier lah yg berjaya mencurikkk & bawak larikkk hati ini.. kahkahkah..




Ini merupakan pengalaman pertama kami.. haruslah pertama kali kan.. sebab mana ada orang masuk merisik saya sebelum nih.. dan mana ada orang masuk merisik en.soldier kan.?giler ke.? walaupun tak payah nak buat preparation sangat.. tapi kena jugak pikir apa nak masak bagai.. takpe tu urusan orang tua...yeke.?



Sebenarnya kiteorang dah plan nak merisik ni dari awal bulan lagi.. tapi dua2 still tak ready lagi so postpone lah jawabnya..  tapi sekarang pun aku still nervous..(T__T).. sebelum ni pun ada discuss sama ada nak merisik+tunang sekali or buat one by one.. bila difikirkan balik baik buat one by one dulu.. kira pelahan2 kayuh lah.. taknak lah gelojoh sangatkan.. nanti menyesal pulak.. ye dak.?



Kira ni pengalaman ke2 family aku sebab sebelum ni akak aku pernah dirisik then sekarang giliran aku.. *weeeeeee... dan pengalaman pertama family en.soldier...(^__^)



Cincin tak beli lagi nih .. minggu depan baru nak beli.. tu pun kalau en.soldier ada masa... buzi bebenor dia..  hari ni sepatutnya buka sesama dengan dia pun tak jadi.. (T___T).. so sekarang tinggal nak buat LIST harga cincin yg mana elok & kedai mana.?tapi sapa tahu harga emas sekarang bape yer.?dengar cerita dah naik.?sapa buleh tolong bagitahu.?please..sambil buat muka mintak penampar..






taknak yg mas putih sebab tak menjamin masa depan sangat.
tapi sweet lah yg nih.?
kan..kan..kan.?



kepada kamu, kamu & kamu yg tahu harga emas sekarang tolong lah share yer.. tqvm..



kbai!










Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

Siti Amnah said...

aaaaaarrrrrrhhhhh! bestttt nyee dah nk dirisikkk! tahniah aishah :)) aku plak happy..:P

echa rahman said...

hehhee..thanx darl.=))..xpe happy lbih..mane tawu turn ko plak lps ni..huhuhuhu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...