Monday, November 28, 2011

Selamat Menjadi Pengantin :)




Salam.



Seronoknya bila tengok orang tu dah kawen, orang nih dah jadi tunangan orang..orang tu dah ada anak.. sumpah jeles uolls.!!bila lah aku pulak nak merasa..ceeh..banyak la kau yer echa..hehe!


Aku bukak fb je banyak lah membe2 yg dah kawen, boleh dikatakan ada je kot kenduri time minggu membe kawen.. wah gile best.. tapi semua aku tak pergi sebab takde parner.. en.soldier sibuk so jangan harap dapat pergi dengan dia..




Bukak military sweethearts punye side pun sama, ada status yg bunyik macam nih "telah selamat menjadi tunangan en.military"..arrrggghhh hentak kaki berkali2... best kot.. aku punya majlis nih bila.?...eh...hehe!ok sabar tak lama dah.. tapi tak tahu plan tu jadi ke tak..sebab, sebab nanti aku cerita lah..


Sebenarnya malas nak pikir benda yg tak pasti nih, sebabnya nanti buat sakit hati, kepala & jiwa je..tapi seperti biasa pegangan aku 'kita hanya mampu merancang je, tuhan yg tentu kan'.. lebih2 lagi kalau plan dengan seorang askar nih.. memang kena pikir betol2, sebab dorang nih last minit pun boleh tak jadi.. 



Haish!sangatsakithati!


okhabis!bai...















Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

6 comments:

syiraaaaaaaa said...

insyaallah punya jadik pengantin t one day . syiraa jeles gn sis :(

echa rahman said...

@syiraaaaaaaa amin..insyallah...syira de pblem ngn en.bf ke.?

syiraaaaaaaa said...

hehe, nanti sis kahwen syira nak jadi bridesmaid boleh ? nak nompang jugak jalan bawak pedang -.- hehe . malaslah nak fikir dah pasal dia tuh . orang yg tak pernah hargai kita cmtula kan .

echa rahman said...

@syiraaaaaaaa hehee..sis xkwen bwh pdang lah..sbb sidia bkn pegawai..so xlalu bwh pdang pown..:(..yeke..da xpyh pkir psl dia lg..xmmbantu ok.!so jom kite enjoy!!!!hahah

syiraaaaaaaa said...

oh, kene pegawai je ke ? abalong syira tu bukan pegawai jugak, tp boleh je lalu bawah pedang . hihi . takpelah, syira pon da tak pikir pasal dia . td da jumpe mak dia, mak dia backup syira cm syira pulak anak dia . hekhek . sbb lagipun syira xbersalah dlm hal ni .

echa rahman said...

@syiraaaaaaaa yeke..sis pown xpasti la dik oi..takpe2 nnt klu blh lalu bwh pdang..sis panggil kamu jd bridesmaid sis yer..hehe!yeke..mak dia pown tahu ank dia tu slh..kamu jd mangse keadaan la ni yer..cm ne lah dia blh t'pkir nk cri laen kan..haish!..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...