Saturday, September 24, 2011

Engagement Preparation #1~ otak blurr..



Wahhh sangat serabot dah kepala makcik *makcik apakah.?yela lepas je majlis merisik aku settle. aku nak kena buat preparation untuk bertunang pulak. first time nak buat preparation untuk tunang mau jem kepala otak haku nih. tak tahu nak start mana dulu.?dengan warna tema tunang pun tak pikir lagi. jem otakkk!!!



Ok hari tu masa pegi jogging dengan en.soldier, sempat lah jugak bincang dengan dia. nak colour hape.?hantaran nak bape dulang.?barang bile nak beli.?tapi hampeh jer. aku rasa sepanjang bincang mau jugak lah gaduh dulu. sebab en.soldier tak serius. sampai aku terjerit2 jugak lah dekat situ. sebab dia boleh memain lagi. tension makcik.. baru tunang dah tension bagai nak gile. haha





So malas nak pikir sangat. tunggu dah dapat gaji minggu depan baru buat list nak beli apa.?tapi da pikir firstly kena beli benda yg susah buat dulu. beli kain untuk buat baju & beli langsir untuk buat tirai pelamin. ok dua benda ni yg paling susah nak buat setakat nih. 




Sebenarnya excited nak pergi beli barang2 untuk bertunang nih. cepat lah gaji keluar, tak sabar nak shoping nih. haha. nanti ER update later ok. stress mak noks. haha



kbai!















Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...