Monday, September 12, 2011

Disihir guna gambar dalam Facebook..takutnya!!!!


Hai korang, macam mana raya.?da banyak ke pegi open house.?makan makan jugak, jaga kesihatan tu yer kengkawan.. ingat nanti badan naik.. kan dah tak cun/henshem.. haha. ok2 cukup cakap pasal makan.



Korang ada baca paper kosmo tak hari ni. ada satu tajuk tu buatkan bulu roma aku seram sejuk je. ada sorang dak perempuan ni kena sihir guna gambar dalam fb je. bagi korang yg tak sempat nak baca paper tu klik SINI.  Ai zaman moden macam ni pun stiil ada lagi orang sihir menyihirkan. yg pasti dak perempuan yg penyihir pasti dak muda. tapi pandai pulak dia nak sihir menyihir ni kan.



Motif sihir sebab cemburu. dahsyat kan.?cemburu punya pasal pun sampai nak sihir2. ni semua sebab ikutkan perasaan sangat lah kot. padahal dia tak tahu apa balasan Allah pulak lepas tu. seksa woo.



Orang kata kalau nak sihir orang melalui gambar, kita kena ada gambar si mangsa full body baru boleh sihir. lepas ni nak remove lah gambar yg full body. seram nih (T_T). aku haruslah tak pernah sihir orang tapi aku dengar2 je dari orang. tak tahu lah betul ke tak yer..




lepas ni kena ambek gambar cam ghini je lah.
separuh je. tak leh nak full sangat. haha



Tapi kadang2 kita tak buat salah pun tiba2 dapat sihir. memang susah nak puaskan hati semua orang kan.?(yg aku yg nada sadis ni kenapa)haha. kepada sesapa yg terkena sihir tu kalau nak buat rawatan boleh lah pergi ke Pusat Rawatan Islam At Tobibi di Bandar Baru Nilai.



Macam2 hal lah.. dunia oh dunia.





okhabis!bai!













Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

nana said...

tu la..nana ader bace jugak ^__^ lg la nana tak nk letak gmbr full kat fb

echa rahman said...

tu lah..takut plak nk letak gmbr full kt fb.. kene jage2 je la..=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...