Friday, September 30, 2011

en.soldier menduakan aku.?



Gggggrrrrr aku sangat sangat sangat marah sekarang nih. 



Aku marah dekat en.soldier sebab dia menduakan aku (T___T) sampai hati dia khennn!!!



Wah wah wah.. dasatnya dah macam drama petang2 pulak. menggelabah je aku cakap en.soldier menduakan aku lah bagai. dia menduakan aku dengan kerja dia lah. korang jangan salah anggap pulak.



Sepatutnya petang tadi dia kena datang jemput aku balik kerja then dia nak bawak aku pergi makan mekdi. tapi last minit dia mesej cakap tak jadi. sangat sangat sangat kecewa. dah la sememangnya aku tengah rindu tahap maximum punya teruk dekat dia. ok sentappp uollss



Dah lah aku teringin gile nak makan mekdi. kempunan lah aku. gedik!padahal boleh je beli sendirik. tapi aku kan mengade2 nak jugak pergi makan dengan intan payung aku tu. dia cakap kalau sempat kita pergi esuk malam je. aku ulang eh "kalau sempat" kita pergi "esuk malam je".. SEE malam pulak tu.. dapat dating kejap je. tu pun "kalau sempat" lah yer. kalau tak datang lain pulak cerita. 



gggggrrrrrrrrr @#%*!&^



Kan aku dah mencarut comel dekat situ. haha. nasib aku lah dah dia kena pentingkan kerja. nak buat macam mana kan.?sarjan tolong jangan bagi en.soldier saya kerja banyak2 last minit boleh tak.?saya nak dating dengan dia nih. pelissssss!!!(>_<)



Ok kena terima hakikat yg kerja lagi penting dari benda lain.. aku sangat tak suka dengan statement nih. saje nak sedapkan hati sendirik tu yg buat2 suka kannn?!!



Disebabkan aku adalah seorang gf a.k.a bakal tunang yg memahami. so kena terima je lah walaupun pahit ditelan. tapi buat2 manis je lah kann. nak nangis boleh.?tiba2 jadi budak cenggeng pulak.(T____T)



Harap harap esuk dapatlah jumpa en.soldier intan payung aku nih kan. sangat sangat rindu dah nih. awak esuk jangan lah kerja. jom lah dating dengan saya.?haha




okhabis!bai
















Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

tini ein said...

alololorhh..cian...kalau rndu, sikit masa pown tak boleh tggu da kan..hehe...so sweet..=)

echa rahman said...

@tini ein hehe..tawu xpe.. tp nk xnk kene tggu jgk ler..:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...