Sunday, September 11, 2011

setel kawen.. eh eh silap setel merisik..


Semalam majlis merisik aku berlangsung. alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar. perasaan aku masa tu. jangan cakap lah, memang nebes sesangat. 




Siapa nak tahu apa berlaku masa majlis merisik aku. kena tunggu lah next entry aku. sekarang banyak kerja yg aku nak kena bereskan dulu. pinggan mangkuk berlonggok tengah menanti untuk dibasuh. hehe



Nampaknya jadual aku hari ni pack lah. tengahari karang nak pergi my BFF punya sis wedding, lepas tu pergi open house and malam pergi open house en.soldier.. auuwww rindu sebab semalam tak sempat nak jumpa sangat. tahu2 je esok dah hari isnin.. malasnya uolls!!




okhabis!




bai(^_^)













Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

6 comments:

-✿Ayu✿- said...

wah...tahniah!!! moga cpt2 naek pelamin yep!

iedalif said...

waahhh!! jeles niii..bile la my Bie nak anta rombongan nii -.-'

echa rahman said...

Ayu: tq2..hopefully..=)

iedalif: srh la your bie anta cpt2..nnt org kebas..heheh

piccione blu said...

waaa...tahniah2...tak sbr na kwen:p

echa rahman said...

tq...heheh..=P

piccione blu said...

most welkem..jemput dtg blog~~
http://piccioneb-blu.blogspot.com/2011/09/my-wedding-part-1.html

agn2 perkahwinan:P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...