Friday, September 9, 2011

demam+merisik=..?


Dah seminggu demam, selsema & batuk tetap tak baik2 lagi. tension mak noks.. dah lah esok family en.soldier nak datang merisik. cane ni.?



Takkan aku dok ter'sok sek depan mak dia. mau lari mak dia. tiba2 tak jadi merisik. OMjayyyyyy (-.-"). ke sebab aku demam nebes nih.?oh no no no.. aku demam dari sebelum en.soldier bagitahu yg mak dia nak datang merisik aku minggu ni..



Korang doa2 kan lah semuanya berjalan lancar yer. and harap2 aku dapat handle diri aku sendirik. confirm nebes (-__-).. ohmaigod.. dan harap2 demam aku ni surut sikit lah esok.. 


kbai!









Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...