Thursday, September 29, 2011

mood sendu :'(



Aku sememangnya tengah rindu sangat sangat sangat dekat en.soldier. sesambil buat kerja dekat opis tadi, aku dengar lagu feberet aku. bila feel betol2 boleh meleleh jugak lah air mata. tapi takde lah nak keluarkan air mata dekat opis kan.?



Dah lah kiteorang duduk jauh, jarang jumpa pulak tu (tangandidadamatakeatas). eleh sungai besi dengan sentul bukan jauh pun. dalam kl jugak.. eh jauh lah jugak tu, kalau sebelah rumah baru dekat. ye dak.?



So korang yg tengah rindu dengan en.bf korang yg jauh tu try lah layan lagu nih. mesti meraung tak hengat dunia punya maxsimum. kalau dekat karaoke confirm ramai couple yg pilih lagu nih. tapi aku tak pernah karaoke dengan en.soldier. sebab aku kan pemalu. haha






Ezad (Exists) & Eva

Dua Insan 

( Eva: )
Bila kau senyum, ku gembira
Bila kau sedih, ku menangis
Bagai taman rindukan kembang
Ku rindu wajahmu oh sayang

( Ezad: )
Di mana saja kau berada
Ku kan tetap bersamamu
Walaupun jasadku jauh
Namun hati tetap padamu

( Ezad: )
Bila saja halangan menimpa
Kerna cinta ada ku tetap setia
Hanya dikau dan asmara
Membuat hidupku bagai dalam syurga

( Eva: )
Biar masa berganti masa
Biar pun musim berganti musim
Telah kukatakan padamu oh sayang
( Eva & Ezad: )
Hanya kuasa Tuhan dapat memisahkan

( Eva: )
Jika kau tanya pada rembulan
Mengapa cahaya berseri-seri
Nanti jawabnya kepada mu
Kerna dikau cinta padaku

( Ezad: )
Ku persembahkan kepada mu
Sekuntum bunga mawar merah
Kau terima sambil tersenyum
Kembang yang harum kau cium

( Eva & Ezad: )
Bila saja halangan menimpa
Kerna cinta ada ku tetap setia oh...
Hanya dikau dan asmara
Membuat hidupku bagai dalam syurga

( Ezad: )
Dua insan sedang bercinta
Dua insan berjanji setia
Eva & ezad:
Telah kukatakan padamu oh sayang
Hanya kuasa Tuhan dapat memisahkan

( Eva & Ezad: )
Bila kau senyum, ku gembira
Bila kau sedih, ku menangis
Bagai taman rindukan kembang
Ku rindu wajahmu oh sayang

( Eva & Ezad: )
Di mana saja kau berada
Ku kan tetap bersamamu
Walaupun jasadku jauh
Namun hatiku tetap padamu






Waarrrgghhhhh rindu lah dekat en.soldier. (T___T) padahal baru je seminggu tak jumpa dah rindu tahap maximum punya teruk. dah lah dia buzi je minggu nih, rasa diri terabai (T__T)







okhabis!bai
























Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...