Thursday, September 29, 2011

aku gemok.. korang mampu.?haha



Selamat Pagi Korang :P



Sekarang nih aku tengok banyak pulak orang post dekat wall facebook "saya nak kurus", "nak kurus lah" dan sama waktu dengannya. termasuk lah aku sendirik. keh keh keh



Yg post semua tu badan takde lah 'comel' sangat badan sederhana je tapi memang nampak naik lah. tiap kali aku cakap saya diet. mesti orang akan cakap "kau nak diet apa, badan dah kurus".. sangat lah kuruskan.? rasa macam dah tembam sini, berlapis sana. macam mana orang boleh kata aku kurus. pelik2



buah hati pengarang jantung aku pun cakap badan aku dah naik.?wat de fishhhhh ler.. naik sebab happy katanya.. ke nak sedapkan hati jerr yang.?..ok sentappp


 

Sebab aku rasa aku dah gemuksss adalah bila

: : Bawah dagu nampak dah berlapis. oh tidakkkk!!!aku dah gemukss..

: : Bila try baju tahun lepas dah ketat maksimum punya.. oh tidakkk!!!aku dah gemukss

: : Bila kawan2 tegur "eh echa kau dah gemuk sikit lah"...oh tidakkk!!!aku dah gemukss

: : Bila adik beradik sendirik panggil aku gemok masa dorang wish birthday julai lepas.. "happy birthday budak gemok".. oh tidakkk!!!aku dah gemukkss..

: : Bila tengok gambar tahun lepas nampak slim melim..tengok gambar sekarang.. masyaallah tembamnya aku..hahaha

: : Bila en.bf tegur saya dah gemok.. oh tidakk!!!memang kena penampar jugekk karang..haha

: : Bila timbang jarum menunjukkan ke angka 50kg.. tahun lepas 49 jer..haha sekilo je kot :P



Ok en.gemukks boleh main jauh2 dari hidup saya tak.?saya nak badan cantik macam jennifer lopez.. bukan berlapis2. faham.?haha 



Perot dia slim je. perot aku tak payah cakap lah yer.
keji je aku tengok perut sendirik .haha



Mungkin sebab lepas raya so semua orang melantak tak hengat dunia. lepas tu bila badan dah naik mula lah keluar statement dekat wall yg berbau kecewa, hampa dan duka. haha



 




Bila lah boleh slim balik macam ghini. jalan penyelesaiannya adalah diet plus jogging sekali. so aku tengah berusaha ke arah itu.?korang macam mana pulak.?takkan asik makan je.?tak penat ke.?haha




okhabis!bai.












Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

Ku Azhar said...

azam ku bln nie nk kurus...first day dh mkn coklat :) hehehe

echa rahman said...

@Ku Azhar haha..xpe2..cube lg...insyallah kurus..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...