Sunday, January 1, 2012

dugaan 2012!





Salam!


Selamat Tahun Baru uolls!apa azam tahun baru nih.? haha!azam lah sangat kan.?.Aku mulakan tirai 2012 nih dengan cerita yg kurang enak aku terima.. ceh!ayat macam cilake!ok back to stori.. 


Sepatutnya aku kena happy sebab nak dekat e-day kan!tapi dugaan memang takkan boleh lari dari hidup kita.. memang aku sangat happy dengan majlis tu nanti tapi tiba-tiba aku dapat berita yg kurang enak dari en.soldier!dia cakap masa majlis nanti dia tak dapat join sebab seminggu sebelum majlis dia kena pergi kursus 2bulan!


Homaiiii!nak pitam aku dengar.. mana boleh tinggalkan aku sorang-sorang masa majlis nanti.. baru je nak bergambar together2.. harapan hancur musnah ok!tapi apa pun aku kena teruskan jugak majlis tu walaupun sedih tak dapat nak raikan bersama... sapa yg baca entry ni, nk pinjam bahu boleh.?nak nangis puas2 (T__T)


Ni baru tunang!kalau kawen nanti macam mana lah yer..tak boleh bayangkan.. apa-apa pun aku harap segala urusan nanti dipermudahkan & sidia yg jauh dimata nanti jugak diharap baik2 aje!


Happy tapi dalam hati sedih!huk huk!
okhabis!babai... (T____T)














Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

6 comments:

miSz tUna said...

Aiseh... agak frust la kalo si dia tak ada nanti. meh sini, bahu meh... silakan.. k.. urm.. ape pon, semoga majlis tu tetap berjalan dengan lancar dan jadi kenangan manis utk awk dengan keluarga bakal mertua nnt :)

syiraaaaaaaa said...

sis boleh pinjam bahu syira :)

echa rahman said...

@miSz tUna tu lah sis..terkilan sikit..:(..tp nak buat mcm mane kan kene teruskan jgk..boleh pinjam bahu eh.?thanx sis..abes banjir sye nangis nnt..hihi.. amin!insyallah..:)

echa rahman said...

@echa rahman thanx syira..hihi..lame xdgr cite..mane menghilang.?

ninie comey said...

hi cik echa...wah...dah nk bertunang...congratulation dear...tumpang bahagia utk echa gak :)

echa rahman said...

@ninie comey tq akk ninie...akk pown da nk kawen jgk kan.? tahniah jgk.. hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...