Saturday, September 24, 2011

'eh budak ni cantik lah'!auww..malunya



Cerita ini agak menjengkelkan. kalau korang nak baca baik sedia kan beg plastik untuk anda memuntahkan nye pon. haha. 




Hari tu time lunch aku nak pegi cuci tangan dekat pantri sebab nak makan lah kan. aku biasa makan dekat meja aku je. tapi sebenarnya tak boleh sebab nanti big bos marah. dia tak kasi makan kat meja sendirik sebab nanti takot terkena wasiat pulak. tapi kami ni degil tahap teruk punya. kami bedal je makan dekat meja. ok sebenarnya bukan tu yg aku nak ceritakan. haha




Ceritanya macam nih aku nak pergi cuci tangan dalam pantri sekali ada sorang akak ni tengah makan. aku haruslah senyum. kenalah tunjuk yg aku ni manis kan. haha.. hampeh. lepas tu tiba2 dia cakap "eh budak nih cantik lah, kakak dia cantik macam dia tak.?" hadoi mak aii kembang haku. hehe *pitam




ni akak aku masa dia kawen tahun lepas.!



Aku pun just senyum je lah. lepas tu blah macam tu je. aku tak tahu plak dorang dok sok sek apa lagi kann.. padahal dah malu letteww.. haha. korang jangan muntah dulu pulak. ada lagi nih. hari tu pun akak tu ada tegur macam tu kat aku. tapi aku tak perasan sangat sebab ingatkan dia saje je. tapi kali ni memang depan orang ramai pulak tu dia cakap. maknanya dia memang jujur lah kan. Thanks kak su sebab cakap saya cantek. saya memang dah tahu saya cantik. (tangandidadamatakeatas) haha




yg baju putih tu lah kak su.
ni gambar masa jamuan raya dekat opis semalam.



Aku suka panggil dia kak su gojes sebab dia still cantek walaupun dah kawen n ada anak sorang.. dia memang baik. lepas tu tak sombong.  ghasak lah. muka macam belacan akak tu cakap cantek.. so korang jangan jeles sangat ok. haha. *sentap mak noks




okhabis!bai.




















Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...