Friday, June 24, 2011

Time for PLKN!!!

Sebenarnya ni entry dah lama.. tapi tak sempat nak update.. hari ni baru ada masa..(konon buzi la sangat).. hari tu ER pergi melawat my lil bro dekat kem PLKN sungkai..memang satu family follow kecuali my sis sebab dia tak sihat..Boleh tahan jugak tempat dorang.. first time masuk so agak jakun disitu..HEHEHEHE..yelah ER kan jarang berjalan.. so bila dapat jenjalan memang best lah.


Sampai-sampai je terus nampak my lil bro.. first2  tak berapa cam dia sangat sebab sudah BOTAK!!! sebab sebelum ni biasa tengok dia berambut je.. dia dah lah memang kurus+tinggi lampai.. so nampak lagi kurus bila dia botak.. bila tengok dia teringat pulak dekat my soldier.. mesti masa dia mula2 masuk askar pun dia macam tu..HEHEHEHEHE.. tapi sekarang sudah gemuk sikit and dah tak gelap sangat..HEHEHEHEHE..(opsss abes lah kalau incik soldier saya baca) sori awk!!!

Oklah malas nak taip panjang2.. layan je lah gambar2 yg sempat ER ambek ni k.!!!!


















Maaf lah yer kualiti camera yg agak kurang bagus.. sebab pakai camera murah saje..


oklah baiiiiii...
EchaRahman,




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...