Wednesday, June 29, 2011

miss u en.soldier

Ok fine saya 'ditinggalkan' lagi.. aiyoo dah banyak kali kot... frust lah macam ni.. ah gedik lah nak frust bagai.. apa yg kena tinggal ni kan.?adakah kami putus.?atau en. soldier telah menceraikan ER...chooiiiiii!!!!!


Of kos lah semua diatas tak betul uolls.. en soldier tinggalkan saya sebab dia kena masuk hutan.. ada operasi katanya.. so seperti biasa lah.  saya jadi rindu rinduan lah kat sini.. padahal memang hakikatnya kami jarang jumpa.. tapi entah lah kalau dia kena pegi luar dari kl.. rasa macam jauh je.. padahal memang jarang jumpa and memang tinggal jauh pun.. tu namanya sayang lebih tu...*awww gedik disitu.... nasib baik coverage ada.. so boleh lah dia call plus mesej saya.. tapi malam je.  tu pun belum tentu lagi pukul berapa..


Untuk en soldier jaga diri awak lelok.. awak tu dah la bakal jadi darah manis tak lama lagi.. oppssss... terlepas sudah.. jangan usha awek orang asli dalam hutan tu.. kalau jumpa en rimau just say "hai" je.. jangan usha daring pulak.. oklah ER dah mula merepek...


p/s: rindu en. soldier sesangat =P




sekian,


EchaRahman,
Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...