Wednesday, June 29, 2011

Demam bola

Seperti yg anda semua tahu hari ni adalah hari yg sangat penting untuk skuad bola sepak negara kita sebab mereka akan menentang Taiwan malam ni dalam aksi pusingan pertama kelayakan Piala Dunia 2014.. Go malaysiaaaa!!!!


So ramai lah orang akan berpusu-pusu ke stadium.. sebenarnya ER adalah salah sorang peminat pasukan malaysia.. yelah dah kata Tanah Tumpah Darahku.. haruslah support pasukan malaysia kan.. tak kan nak support Taiwan pulak..




Lagipun kalau bola luar negara ER tak berapa minat sangat.. sebab tak berapa faham dorang main.. tahu nama je.. tapi tak cam muka..hehehehehehe.. so tu yg malas nak layan game luar negara... tapi kalau yg game malaysia lwn team luar negara iaitu Arsenal,Liverpool and Chelsea tu macam nak pegi.. tapi bukan nak sokong dorang just nak rasa tengok bola kat stadium.. sebab ER tak pernah pergi uollss.. selama ni tengok kat tv je.. nak rasa jugak. boleh jadi pengalaman baru.. ye dak.?




So tengah kawtim dengan en.soldier untuk mendapatkan tiket free.. tak kesah lah dapat tengok team mana..janji dapat pergi.. tu pun kalau dapat lah kan.... harap-harap dapat ler.. boleh lah impian saya menjadi kenyataan walaupun just sekali seumur hidup..~LOL~


Neway yg penting game malam ni harus tengok.. kerja tak banyak. so boleh ler balik awal hari ni.. Hopefully malaysia dapat score.. Insyallah.. Go Malaysia!!!!!!


sekian,


EchaRahman
Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...