Saturday, June 25, 2011

Tahniah sepah juara maharaja lawak...


Akhirnya habis jugak Maharaja lawak setelah hampir 13 minggu bersiaran... dan semalam adalah hari yg ditunggu-tunggu... sepah menjadi juara...sepah memang layak jadi juara sebab persembahan yg konsisten setiap minggu & memaparkan lawak 'kemelayuan'... sangat terbaik...

Mybe tu rezeki anak shuib and sarah.. yg tak boleh blah semalam ingatkan dah habis pasal rancangan 'manisnya kurma ini'.. tapi ada pulak sambungan.. LING..LING SEMPOT....hahahahahah. tugas ke2 pulak pasal lawak muzikal tetiba dafi sampai... baik punyer.!!!!hahahahahaha..tu lah sebut- sebut lagi nama dafi..kan dah muncul...

Tapi yg paling best nabil la sebab bolot duit tu sensorang.. kaya pakcik...best bro..hahahahahaha... jozan lawak jugak..tapi mybe bukan rezeki dorang..

Papepun tahniah kepada mereka kerana sampai ke final.. and double tahniah untuk sepah sebab berjaya jadi juara maharaja lawak... LING..LING sempottttttt....

jom layan video persembahan dorang...


~SEPAH~ 


'Manisnya kurma ini'..ustazah nyanyi plus joget lagi..
LING..LING..SEMPOOTTT...HAAAAA



kekasih gelap DAFI muncul



~JOZAN~


Hang Tuah tiba-tiba muncul plak zaman sekarang.




Mael Lambung vs Ah Cai THE MUZIKAL..
gengster dah insaf..



~NABIL~


 

en spiderman yg selama ni tak bernyawa..tiba-tiba bergerak
dis is best bro!!!!



persembahan the lalats band..

~JAMBU~


nak tuju lagu boleh.?



impian yus nak jumpa zila bakarin tercapai..



Selamat menonton..kbai

EchaRahman,
Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...