Tuesday, June 21, 2011

congrat sis!!!saya pun nak macam tu lah..boleh.?


Congrat sis and happy anniversary yg ke-8 to sis fatin farhana .. wow cannot amazing.. lama tu hubungan korang bertahan 8tahun bukan satu jangka masa yg kejap yer.. kalau macam ni saya nak jadi protege anda berdua lah.. boleh.?.. nak mintak tips boleh tak...?~LOL~


Tak kisah lah akak baca or tak entry saya yg cinonet ni saya nak wish jugak kat akak... happy anniversary yg ke 8tahun.. saya doakan semoga hubungan yg dibina atas dasar cinta akan kekal hingga ke  jinjang pelamin, lepas tu sampai anak cucu, then sampai tembok china.?????apakah.? perlu ke.?~LOL~...gurau je.. kiranya saya tak boleh lawan sis lah sebab saya baru nak masuk 5tahun.. tapi kita sama sebab bercinta time sekolah.. dan kita satu sekolah yg sama... weeeeeeee*

*Sis pinjam gambar sis yg kiut ni
sori kerana 'terpaksa' curi-curi ambil pic ni..


Oklah sis nanti dah nak kawin jangan lupa jemput k.. saja je buat entry kali ni untuk anda... lepas ni untuk kak ayu sleeping pulak...HEHEHEHEHE...

kbai

EchaRahman,


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...