Sunday, June 12, 2011

bestnya kawen







Ok!! sangat tak boleh bla title di atas.. bukan apa ER baru balik dari majlis kawen.. bestnya tengok orang kawen.. sebab boleh make up macam artis then boleh pakai baju glamor.. boleh bersanding dekat pelamin.. makan sedap-sedap.. of course hari tu aku yg punya... sebab kata 'raja sehari'.. memang sehari tu my day la kan.?



Incik soldier cepat lah masuk minang saya!!! (sambil jerit sampai ke kem sg besi.. konon-konon dia dengar lah kan).. awwww gedik tau.. nampak benor gatainye.. bukan apa saja nak rasa macam pengantin tu rasa.. padahal tak ready lagi...


Ok ER stop dreaming!!! lambat lagi tu yer.. apa salahnya berangan dulu kan.?ye dak.?tiba-tiba lapar pulak.. ok ER pergi makan dulu.. jemput semua.. thank uolls..
DDDDDDDDDDAAAAAAAAAA korunk!!!!!!!!


EchaRahman=P
Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

2 comments:

Cik Domo said...

boleh lapa ek bile cakap sal kawen...hek3x

echa rahman said...

hahahah...mybe tringat nasi mnyak kot..tu yg tbe2 lapa...heheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...