Sunday, June 19, 2011

KL GANGSTER TERbaikkkkk



Lihatlah dunia akhirnya dapat jugak ER tengok movie KL GANGSTER.. thanks to en soldier kerana bawak saya tengok movie yg tersangatlah best.. kali ni baru puas hati tengok aksi dalam cerita tu.. terubat sikit kehampaan terhadap cerita kongsi.. yg apapuntakboleh.


ER bagi 4.5 star.. sebab aksi memang best lepas tu pelakon tersangat lah hebat.. dialog memang tersangatlah berani.. padat dengan mesej. sedih je bila tengok mak malik meniaga kerepek.. sampai aku hampir nak menitiskan air mata.. tapi nak control cun punya pasal.. berjaya cover...hahahahahaha


Yg kelakar dalam cerita ni zizan a.k.a abg long fadil.. memang cakap je lebih tapi penakut.. tapi yg kesian tak pasal-pasal dia pun kena jugak dengan gangster tu.. yg kelakar kereta dia kena bakar lepas tu dia cakap 'kereta aku kena barbeque'... lagi sorang sofi jikan memang kelakar.. dialog pun boleh tahan..'gua kerat lu 18 baru lu tahu erti penyesalan'.. sentaphatimaknak.. tapi nasib baik dia baik dalam cerita ni tak macam jai..  apapuntakboleh...





ER benci giler tengok shark.. perasan bagus je.. lepas tu berlagak pulak tu.. konon taiko lah.. tapi tahniah lah kat soul sebab dia berjaya buat kami benci dekat dia.. tapi last-last mati jugak.. padan muka.!!!dalam cerita ni jangan harap lah ada aweks cun sangat yer.. setakat sorang dua tu ada lah.. tapi kalau tak de pun xpe.. janji dapat tengok aksi-aksi yg hebat tanpa henti.. Tahniah syamsul yusof kerana berjaya menbuat cerita yg boleh dikatakan macam hollywood punyer stail.. sampai pecah panggung...dahsyat!!! syabas beti..hahahahaha

oklah bai!!!!
EchaRahman,
Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...