Saturday, June 18, 2011

JOZAN, SEPAH, NABIL & JAMBU KE FINAL MAHARAJALAWAK

Antara kumpulan yg berjaya ke final.. memang best sangat.. lagi-lagi kumpulan sepah.. jom layan video dorang....


SEPAH ~ Tugas 1


Memang lawak yg sangat kemelayuan... tak habis-habis dengan dafi... AHAHAHAHA


SEPAH ~ Tugas 2




yg ni lagi tak boleh bla.. 'ling kita dalam program ape.?'manisnya kurma ini'..HAHAHAHAHA.. artis jemputan dorang yasin..


JOZAN ~ Tugas 1




Along 'jambu' sebab pakai baju pink.. ni baru betul muka legend hati kiut...


JOZAN ~ Tugas 2





yg ni xboleh bla masa linda onn dengan zizan nak berpeluk.. sentapjiwamaknak.. lagi sikit je nak dorang nak berpeluk.. part yg last sekali lagi tak boleh bla. '1malaysia tahu kak linda putus dengan abg fahrin'!!! lagi sentap jiwa linda onn dengar.. HAHAHAHAHAH


NABIL ~ Tugas 1




Hah yg ni lagi kreatif dari jual cd cetak rompak on public tiba-tiba bertukar jual otak-otak plak.. taksangkamaknak.. AHAHAHAHAH


NABIL ~ Tugas 2




Dedak dengan selipar buruk pun dia sebat.. patut lah sihat je..HAHAHAHAHA...


JAMBU ~ Tugas 1




Minggu ni jambu macam kurang sikit lah.. persembahan yg simple.. bagi aku lah...


JAMBU ~ Tugas 2




yg ni pulak macam kisah mistik sikit.. yg tak boleh bla saka ni pakai kain pelekat je.. HAHAHAHAHA


Tahniah kepada semua peserta.. minggu depan dah final tapi kalau tak silap dorang tak kan siaran kan dekat astro warna tapi dekat astro beyond.. nak kena langgan dulu.. merepek je lah astro ni... jiwa pun dah sentap..kbai!!!


EchaRahman
Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...