Saturday, June 11, 2011

oh tidak!!!perutku buncit -___-

Syuhhhhh pergi jauh-jauh!!!.. dah macam title drama you saka pergi jauh-jauh.. tapi ini bukan lah cerita mistik ok.. so xpayah nak nusantara sangat la yer.

Korang kenal x mr.BUN.. dia famous jugak lah.. dia boleh buatkan diri kita nampak macam tak berapa nak cun.. xkesah lah muka korang seCUN erra fazira ke.?tapi kalau mr. BUN ni ada memang hilang cun korang tu.. nak tahu tak mr. BUN tu pe.? mr. BUNCIT ler.. ni lah orang yg akan mencacatkan penampilan kita.





Confirm korang pun ada masalah ni kan.. eeeuuwwww buruknya perut dia.. actually ER pun ada masalah ni jugak.. tapi belum tahap teruk sangat lah..  ER ada petua untuk kempiskan perut.. korang try la mana tahu berhasil..

Petua 1


* Sediakan teh 'O' tanpa gula dan perahkan air limau nipis (ingat TANPA gula). Amalkan minum air tersebut setiap hari. 
*AMARAN: petua ini hanya sesuai untuk mereka yg TIDAK menghidap sebarang penyakit perut seperti gastrik.




Petua 2


*Ambil air limau nipis campur dengan kapur sirih
*Sapukan pada perut
*Amalkan setiap malam sebelum tidur.






Tapi jangan lupa lakukan senaman seperti sit up atau oblique crunch dan banyak lagi senaman yg boleh membantu anda untuk mengempiskan perut.. baru berkesan.. tapi yg penting usaha dan sabar.. baru nampak hasil.








Kat atas ni ada video senaman ringkas untuk kempiskan perut. Try la dulu. insyallah hasilnya sangat puas hati.. baru lah boleh dapat perut yg cantik.






Oklah selamat mencuba semua!
EchaRahman.
Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...