Wednesday, June 8, 2011

my new baby =)


Akhirnya kini pasti.. wah macam lagu kak nita pulak!!!!Akhirnya ER berjaya jugak memilik sebuah benda yg memang ER impiankan sejak setahun yg lepas.. Setelah hampir setahun ER mengandungkan duit ER.. akhirnya dapat jugak ER pakai..


Jeng Jeng apakah itu.?

Surprise!!!!deco bersama eric... alamak dah salah program pulak..HAHAHAHAHA...im sorry =).


Actually 'benda' yg ER sebut2 tu adalah camera DSLR yg ER baru beli... tapi just model biasa je.. tu jer yg mampu.. sebab model yg bagus tu mahal sangat.. and yg paling best DSLR ni kira hadiah befday from my soldier.. sebab dia sponser jugak.. tapi ER gatai.. ER nak hadiah lain time befday nanti.. alasan ER sebab DSLR ni pakai duit ER jugak.. tak kan kira hadiah..HUHUHUHUHU... jahat kan aku..


Tapi dia cakap ok jer.. dia xkisah.. tapi ER tak lah sekejam itu ok..  tengok lah nanti pada mood ER..HEHEHEHEHE..





Macam mimpi je ER dapat memiliki benda ni.. (wah ayat skema je).. tak kisah la ER lambat pakai or ER punya DSLR ni biasa2 saje.. janji aku ada... korang ada.? (tangan didada mata keatas) .. ok2 berhenti meRIAKkan diri.. maaf semua.. kerana meriakkan diri disitu..


Neway camera ni baru beli minggu lepas so xsempat nak manja2 lagi dengan dia.. sebab xde masa.. alasan xmunasabah langsung kan.? just dapat klik 123...123.. testing jer.. so rasanya minggu ni ER nak menodai camera tu.. ayat nak jahat jer...

Oklah uollss mata sudah mengantok sebab perut kenyang.. mau layan mata jap.. Thanx sebab sudi menyinggah ke belog saya.. macam biasa lah ER sayang korunkkk tapi kali ni sayang lebih sikit lah...jumpa lagi..!!!!!

DDDDDDAAAAAAAA UOLLSSSSS!!!


EchaRahman =P







Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...