Friday, April 15, 2011

rahsia warna bunga ros


Hallooooo..

Bertemu kita lagi dalam rancangan rahsia is secret bersama hos anda cik ER. Kali ni cik ER nak share mengenai rahsia bunga lagi. tapi yg ni pasal warna bunga yg biasa kita tengok. Mesti korang pon xtahu apa maksud disebalik warna bunga kan.?Adakah ia melambangkan rasa kasih sayang,cinta, simpati atau sekadar teman biasa.? jom kita servey!!!!!!
  • Bunga Ros Merah  : Si dia mencintaimu setulus hati dan ingin bersama selamanya.
  • Bunga Ros Kuning : Si dia mahu kamu menjadi sahabatnya atau ia menandakan perasaan cemburu terhadap kamu
  • Bunga Ros Putih     : Rasa cinta yang ada dalam dirinya adalah cinta sejati dan sesuci ros putih itu.
  • Bunga Ros Pink      : Kamu adalah cinta pertama si dia dan ini menjadi rahsianya sekian lama. Maknanya kamu adalah insan yg menjadi idamannya selama ini. 

So dah tahu kan apa maksud warna disebalik bunga2 yg cantik ni. jangan tersalah bagi sudah la yer. Nanti merajuk pulak si cinta hati tu.oklah setakat ini saje. nantikan rahsia2 lain bersama cik ER lagi yer. jangan lupa tau. DDAAAAAA korunk!!!


LOL (lotoflove)
echarahman
Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...