Saturday, October 29, 2011

aku kena tinggal lagi (T_T)




Setelah bekerja tanpa henti..akhirnya hari ni dapat jugak rehat dekat rumah.. tapi tak berapa nak rehat sangat lah sebab kena kemas rumah, kemas bilik & basuh kain yg melambak2 tu.. fuhh!ingatkan dapat rehat tapi kena kerja jugak..


Hari nih aku duduk rumah je.. tak dapat dating dengan en.soldier..sebab dia ada latihan apa tah.. seminggu pulak tu.. rindu maximum punya teruk lah dekat dia cam nih..Haish! sekarang nih dia asik buzi je.. rasanya dah macam kurang kasih sayang pulak aku nih.. erk!haha!




Tapi tidak mengapa.. bak kata pakcik aku yg jugak seorang askar "yg lain tak penting, negara & kerja lagi penting.. negara no 1"..wah betol2 berjiwa perjuang lah pak tam..hehe!salute... so nak tak nak kenalah faham kan.?sapa suruh kau pilih askar..memang nih lah makan dia.. haha!




So kepada adik syira ku yg juga en.bf nya bakal masuk solja, bersiap sedia lah untuk menjadi yg ke3 or ke4 dalam list askar.. hehe!adakah anda sudah bersedia.?kih kih kih... nanti sis adalah geng kan..hehe!


Baru 2hari en.soldier pergi dah rindu gile dekat dia..eh.?.. kih kih.. padahal selama nih bukan jumpa hari-hari pun.. sama je kan.. gedik je...haha!ok da habis membebel.. thanx uolls sebab sudi baca entry ni..jumpa lagi nanti.. 



okhabis!bai.....












Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

4 comments:

syiraaaaaaaa said...

sis, syira mmg dah bersedia jiwa dan mental ! hehe . halahhh, belum jadik askar pon si dia dah utamakan kerja and moto dia tuh . syirah jugak yg ke3 . so, kalau dia masuk askar, dah faham dah -.- hehe

echa rahman said...

@syiraaaaaaaa hehe...bgus la klu da fhm...nnt xde la cm kne kjutan klu kena tnggal..hehe..

syiraaaaaaaa said...

tp nanti mesti blog syira penuh dgn post sesedih je kn . sbb menahan rindu . kehkehkeh .

echa rahman said...

@syiraaaaaaaa tu harus lah dik oi...rindu la katekan..kih kih..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...