Tuesday, February 1, 2011

yeppiiiiiiii..update laju-laju


assalammualaikum olllssss
hureyyyyyyyyyyyyy. wah nape plak minah ni tibe2 menjerit2
kene sampuk ke pe.?
ha nak tahu nape. sbb esk saye dah mule cuti.
wah bestnye dpt cuti panjang. mmg saat2 yg dinantikan.
sesuai sgt lah. sbb mood nak kerja minggu ni mmg dah lari lintang pukang.
malas nak kejar. HAHAHAHAHA
(mcm lah boleh kejar mood ko 2)suke hati kite lah nak ckp pe.
esk mcm ade program yg menarik.
mcm biasa lah nak keluar dgn my soldier la.
wah nak spend time dgn dia. kalau dulu susah sikit nak jumpe.
so pe lagi ambek peluang lah kan.?ye dak.?
raye cina ntt nak balik IPOH. naek kete api.
wah jakun ni. maklum lah xpernah balik naik kete api.
biasa naik flight je.(wah ayat berlagak je. tah bile aku naik flight pon xtahu)
stop berangan la adik manis oi..T____T
excited kot nak balik kampung. konon lah.
oklah esk kalau sempat saye akan update laju2.
nak g makan dulu lah. jempot sume.
DAAAAAAAAAA!!!
-echarahman-



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...