Sunday, February 27, 2011

TAZKIRAH PAGI JUMAAT BERSAMA USTAZ GHAZALI IBRAHIM ADIK KEPADA ARWAH USTAZ ASRI

Assalammuailaikum semua,

Lame aupdate blog kerana masalah internet slow melanda.
entry agak ketinggalan beberapa hari. sbb sepatutnye nak update hari jumaat.
tapi sbb kan masalah yg xdapat dielak kan. so jadi entry hampir basi. 
 tapi pape pon korunk layan je la ek.?
Seperti pagi jumaat sebelumnye. diopis saye ni akan diadakan tazkirah pagi jumaat
oleh bos besar kami.
tazkirah ni diadakan mungkin untuk 'mencuci otak' kami dipagi hari .huhuhuhuh
yela pagi2 mamai lagi. mood tido xabis. hehehehehehe
tapi pagi jumaat yg lepas berbeza sikit seperti hari jumaat sebelum ni.
sbb yg bagi tazkirah pagi itu adalah ustaz ghazali adik kepada arwah ustaz asri.
Beliau merupakan kawanbaik kepada bos kami.
beliau seorang yg sgt merendah diri.

Melihat dari wajah, suara, dan nyanyian mmg saling x tumpah seperti arwah.
saye agak teruja pagi tu. bukan saje dapat mendengar tazkirah dari beliau. 
tetapi dapat berjumpa dgn beliau jgk. rase macam berjumpe dgn arwah ustaz asri.
mungkin wajah mereka ade iras2. yelah name pon adik beradik.
Dalam tazkirah tu beliau berkongsi pelbagai cerita dan pengajaran kepada kami.
termasuk lah mengenai abg beliau iaitu arwah ustaz asri
beliau sgt menyanjungi arwah.Tapi apekan daya kalau semua telah ditentukan tuhan.
kita hanya boleh mendoakan yg terbaik aje utk arwah.

Memang rugi lah staff yg xdtg or xmasuk tazkirah tu.
sbb bukan senang nak jumpe ustaz yg terkenal.
kepada sesape yg xkenal dgn ustaz ghazali boleh lah tgk rancangan TANYALAH USTAZ.
xpon search lah kat google.oklah cukup lah takat ni aje.
terima kasih kepada ustaz ghazali kerana berkongsi bermacam panduan kepada kami.
ini adalah pengalaman terindah saye. heheheheheh
and terima kasih jgk pada bos kami sbb bagi peluang kami jumpe dgn ustaz ghazali
jumaat minggu depan bos kate nak bawak ustaz zamri utk beri tazkirah kepada kami.
excited for that. *weeeeee
oklah daaaaa korunk!!!!
echarahman




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...