Sunday, February 13, 2011

ipoh mali

hello sume
hari ni saye nak stori pasai pengalaman saye balik kg naik keretapi
wah sgt jakun cik ER ni. biau ler. ade aku kesah.?
hehehehehehe
kate xpenah naik mmg lah teruja+jakun kan.
bese lah tu bro.!!!!-__-
 Pagi2 dah bangun siap sedia nak gerak.
wah mcm nk g perang plak kan. kene siap sedia.
malam dah packing baju,make up & barang2 penting utk gadis mcm saye.
so barang2 dah ready. keretapi gerak nak dekat pukul 3.
esknye mybro anta kami sampai kl sentral.
so dlm pukul 12 dah ade kat sane.



lame jgk nak tunggu msk dlm k.api. naik bosan jgk la.
bosan2 cm 2 masing2 sibuk melayan fb
cik ERpon xketinggalan melayan fb.
smpat la jgk update. juz nk update kt belog xsempat.







mase ni org dah mule beratur nak turun kt k.api.
ramai jgk lah yg nak balik ipoh kan.?
satu kg la dgn teman gamak nye.heheheheh..






nampaknye masing2 dah ambek sit.
excited kot mase niy. al maklum lah xpenah naek k.api
ialah biasanye kami balik naek kete.
gambar yg atas tu kakak & abg ipar saye
mama & papa and saye with my adek yg tinggi lampai ni.
cume mybro and tunang dia je xfollow.
maaflah gambar kurang cantik.-____-
sbb camera murah saje. blm mampu beli dslr.
hehehehehehehehe






mase ni masing2 dah boring.
so kakak saye ade bwk ipad dia. dlm tu plak ade mcm2 game.
so ape lagi kiteorg pown battle maen game.
yg sentiase menang haruslah adik n abg ipar saye saje.
yela bab game2 ni. lelaki mmg terer la kan.?



lame jugak perjalanan kalau naek k.api ni.
agak membosankan. tapi tak pe.
sbb dapat jugak rase naek k.api.
dapat pengalaman baru org kate.






setelah mengharungi perjalanan yg penuh berliku.
wah ayat nak gempak je ko kan ER.
suke hati teman la..huhuhuhuhu
mase ni baru je sampai stesen k.api ipoh.
dalam pukul 6 kami sampai.








mase ni pulak tengah tunggu pakcik sedare kami datang ambek.
setengah jam lepas tu dia sampai.
lambat sebab ade hal sikit.
so itu lah pengalaman saye bila naik k.api.
firstly excited. lepas tu boring je.
hahahahahahaha.
oklah tunggu next entri.
sbb nak cerita mase jalan2 kat ipoh pulak
DDDAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!
-echarahman-






Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...