Saturday, February 19, 2011

kota cinta & pad lock





salam korunk!!!
N seoul tower kat gunung namsan korea. cube try test cari kat google
 Saye panggil tempat tu kota cinta.
sbb tempat tu romantik sgt. Penah tgk x cite awan dania.?
Kat dalam cite tu dorg ade tunjuk tempat tu.  Sgt romantik kot.
excited sgt nak pegi sane sbb nak kunci pad lock je
Pad lock tu konon janji setia pasangan kekasih. lepas dah kunci. kunci tu kite kene buang.
kirenye xboleh bukak sampai bile2. and boleh note sekali pape yg kite nak.
awww so sweet darl.!!!

















sgt sweet kan.?kalau ade duet confirm tempat first saye ialah korea.
sbb nak kunci pad lock with my soldier.
hehehehehehehe
awww sgt gedik *wweeeee
ade lagi yg unik tau.










see!!!romantiknye. ni yg watkan saye pasang angan2 nak pegi sini ni.
(angan2 tau. korunk ade.?)huhuhuhu
nak jadi macam couple ni.
mane nak dapat kerusi macam tu kat malaysia.
macam love pon ade jgk. unik kan.?
so sesape yg ade duet lebih tu.
di'syorkan pegi sini.
confirm xkan menyesal.






ni bile dah kawen ntt. *weeee
sgt gedik ko echa.
biau ler.heheheheheh







DDDAAAAAAA!!!!!
echarahman


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...