Monday, February 28, 2011

berkorban ape saje


hello para blogger2 semua,
kali ER nak cerita pasal sorang kawan yg sanggup buat pe saje utk gf dia
how come.?so shweet kan.?
kisahnye dorang ni baru je couple. tapi si bf dah bagi sepenuh jiwa dan raga dekat si gf.
wah ayat xnk kalah. *weeeeeeee
Yelah mane taknye. baru beberapa bulan couple si bf dah bagi jam jenama guess ori ok.!
harga rm300 lebih dekat si gf mase besday gf dia.
Wah saye xdapat pon macam tu walaupon dah couple nak dekat 5thn ok.!
jam idaman saye tu.
bertuahnye badan. tapi dah tu rezeki si gf dia kan.?
susah nak jumpe lelaki yg sanggup buat semua tu.?
puas jgk semua kawan2 lelaki ni nasihatkan dia 
jgn terlampau berhabis or percaye dekat gf dia 
sbb dorang baru kenal. tapi cinta kan buta.
cinta boleh buat seseorang tu angau.
lame2 kawan2 dia pon xnak campur.
pandai2 lah tanggung sendiri.



Cerita ni xabes dekat situ je. bulan 1 lepas aniversary dorang yg pertame.
si bf call saye and tanye pasal harga rantai emas with loket.
then saye pon tanye utk ape.?utk aniversary dorang. nak bagi kat gf dia.
giler lah...senang2 je nak bagi kat gf dia
sempat jugak basuh otak dia sikit
bukan dengki ape lagi cemburu
cume takot dia menyesal sbb gf dia belajar luar dr KL
tapi kalau dia dah percaye dekat gf dia.
xkan kita nak campur kan.?
saye ade mintak kat my soldier rantai emas pon xlepas.
my soldier kate tunggu tunang or kawen ntt T____T
dah2 sambung balik cerita
lepas je kejadian tu saye ade jumpe si bf dekat kedai makan
then tanye la dia pasal rantai tu. ingatkan dia xjadi beli.
jadi jugak. dia beli yg macam saye pakai.
Wah sgt romantik kot.
Tapi yg xbestnye kadang2 si bf ade jugak mengadu kat saye yg gf dia mintak putus.
tapi sekarang xtahu pulak ape cerita dorang tu.
harap2 ok aje la..-__-



Lumrah manusia bila dah bercinta sanggup buat ape saje.
sampaikan ade yg angau xingat.
ade jugak yg sanggup buat hal yg diluar jangkaan
tapi kena ingat jgn sampai tergadai maruah.
mungkin si bf nak tunjuk kan yg dia betol2 sayang dan xnak kehilangan gf dia.
tapi cume care dia sgt drastik.
xramai lelaki sanggup keluar duit banyak macam tu.
yelah dorang masing2 belajar lagi. 
xpelah..pandai2 lah dorang tanggung sendiri.
kami mendoakan yg terbaik..
DDAAAAAA korunk!!!



TRUE LOVE
echarahman

Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...