Monday, February 28, 2011

rindu

hiiiii oullsss
minggu yg agak membosankan. sbb kene ddk rumah selama 3mggu.
wah!! mati kutu kot. org laen keluar dating yg kau ddk kat rumah.
ape barang?!hahahahahaha. biar lah
nak buat macam mane dah my soldier buzy
buzy mengalahkan PM.
selama 3mggu xjumpe ni. rase rindu pulak
awww gediks!!!
hahahahahaha
biar lah bf i jugak kan.?

my soldier ckp nak ambek cuti and nak spend time dgn saye!
*weeee jgn jeles. tapi xtahu lagi bile.
ek eleh baru cakap je kan.?
sbb bulan ni and bulan depan dia tersangatlah buzy.
dugaan dugaan. tu lah bercinta lagi dengan soldier.
nak buat macam mane dah jodoh.
xsabarnye nak tunggu bulan 7 ni
ade kenduri besar. excited!!!

oklah sori xde stori sgt. sbb xde stori yg nak di'storikan.
ape yg aku merepek ni.
DDDAAAAAAA korunk.!!!!
echarahman




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...