Sunday, February 13, 2011

halllluuuuu!!!

assalammualaikum sume
lame xpotpet kat sini. dah nak dekat 2miggu kot.hehehe
mesti uollls tertanye2kan..
kemanakah cik ER ni menghilangkan?
(ER for echarahman)
bukan ape miggu lepas kan cuti panjang. so saye & family balik kampung.
and saye xbwk balik lappy sekali. so xboleh lah nak update.
kebetulan plak saye demam. lagi la xde mood nak update.
but now dah ok cume batuk je lagi.
2mggu x update abes dah bersawang belog saye ni.
(heheheheh poyo je sgt la bersawang kan.?)
sepanjang 2mggu ni mcm2 stori yg saye nk cite.
tapi one by one lah eh.?
xboleh lah nk update laju2. ponat nak naip ni hah.?
hehehehehehheeee.
oklah tggu stori yg saye nak cite tu.
DAAAAA!!!!!

-echarahman-


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...