Wednesday, February 16, 2011

hadiah dari sabah

Hellooo korunk.!
entri kali ni cik ER nk stori mori pasal hadiah yg cik ER dapat jauh nun dari sabah.
walaupon hadiah ni biasa je bagi korunk. tapi ia bernilai bagi saye. *wink wink
yg penting korunk ade.?
dari sabah ni. hhuhuhuhu. (wah dgn muke berlagak.)
hadiah ni my second bf bagi (wah ayat berani mati je. karang abg soldier bace tahu la ko ER)
cover balik -____-
xla hadiah ni kawan keje bagi. hehehehehe

Sebenarnye kiteorunk xpenah jumpe pon each other
yela jauh kot. dia kat sandakan sabah. saye pulak kat KL
kiteorunk contact melalui fon je. tu pon atas urusan keje.
tapi xsangka kiteorunk boleh rapat
dan xsangke jgk dia bagi hadiah ni




bukan saye sorg je dapat. jiran lame saye k.lydiawati pon dapat
tu yg dia mention 2 name. sbb mmg kami yg rajin melayan mamat tu.
kenape saye ckp jiran lame sbb saye dah tak duduk sebelah k.lyd lagi
dah pindah tempat ler.!!
lepas ni xdapat lah nak pick up call mamat tu.
xpe2 k.lyd ade. -___-
hehehehhehehe




hah! ni lah hadiah tu. mungkin harge xmahal.
tapi bende ni berharge sbb dtg jauh dr sabah.
*weeeee
saye ambek colour putih. sbb mmg my fav colour
and k.lyd ambek colour hitam.
gelang ni kire salam perkenalan dia kat kiteorunk.
dia bagi mase awl bulan 1. tp baru nak update.
huhuhuhuhuhu biau ler.
THANK YOU TO DZUL
lain kali bagi lagi ok!
 (wah name same cm my soldier lah)


*echarahman*

Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...