Monday, January 31, 2011

ragam si comel


haiii oullllsss
entry kali ni pasal pet. disebabkan saye ni mmg pencinta binatang
dekat rumah saye ade 4ekor kucing.
2ekor ibu and 2ekor anak. kucing kg je.
bukan kucing parsi pon. xmampu la nak beli
tapi ade simpan angan2 nak beli ntt.
*______*
sebenarnye byk lagi kucing sebelum ni.
tapi byk yg dah mati and ade jgk yg lari g mane tah.
lari bukan disebabkan kami kejam ok!
mybe sesat mane2 tah. tu yg xbalik2.





yg kucing oren tu bukan ibu dia tapi ibu angkat dia memerangkap ibu saudara.
wah gitu tau.
tapi ibu angkat tu baek hati sbb tlg jilat and kdg2 dia tlg susu kan jgk.






ha yg niy salah satu kucing saye. ni baby lagi. satu ragam dia.
 dia suke tido or landing dalam kasut
mentang2 lah badan tu kecik. muat2 je dlm kasut tu.
kali ni kasut saye yg jadi mangse.
org kate xelok ambek gambar kucing
ntt dia mati or lari. hopefully xbetol la.
geram nak ambek pic dia sbb cute sgt bila dia ddk dlm kasut tu.
name dia xbape nak sure la.
kdg2 panggil tim sbb ibu dia tam.
kdg2 bulat or kecik.
xkesah la mane2 janji dia paham.
tapi dia paham ke.heheheheh..
lantak la. ntt bila dah besar dia paham la.
oklah tunggu utk next entry.

salam
echarahman


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...