Friday, May 27, 2011

Himpunan Sejuta Belia at Putrajaya

Attention uolls!!!!!!! apalah yg kecoh sangat ni kan.? jadi kepochi kejap...sebenarnye ER just nak bagitahu hujung miggu ni ada event Himpunan Sejuta Belia dekat putrajaya untuk belia tapi xkesah bukan belia pun boleh join.. hari ni pun dah start.. sampai hari ahad ni.. dorang cakap macam2 ada dekat sana.. so kalau xde buat pape kat rumah tu..boleh lah pergi putrajaya..cuci-cuci mata ke.?HUHHUHUHUH....ye dak.?




Kalau jalan2 tu then terjumpa pulak mamat hensem ni. buat tak nampak je ok.?HEHEHEHEHE.. Sebab nanti dia pun ada kat sane... mesti ada yg tak tahu ni sape kan.? hah ni lah abang ER.. apa macam hensem tak.? wah perasan ni..




Oklah berhenti berangan.. so kalau free jom la kita mencuci mata dan kepala otak.. mana tahu boleh shoping ke kan.?thanx sebab sudi baca entry ER kali ni.. sayannnnggggg korunk!!!
DDDDDDDDDDAAAAAAAAAAA korunk.!!!

EchaRahman.
Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...