Sunday, January 30, 2011

HAQ


Asalammualaikum!!!
siang tadi saye g tgk movie dgn my soldier.
plan nak tgk KHURAFAT. movie yg pecah panggung sekarang ni.
ramai ckp cite tu best. saye pon excited la nk tgk.
tapi rase nak hantukkan je kepale kat dinding.
(wah gitu. dahsyat tu.hehehehe)
sbb movie tu ade tapi2 time plak xsesuai.
biase ler soldier saye tu nak kene balik awal.
so last choice tgh movie HAQ. lagipon pelakon dlm cite tu.
pelakon faveret saye. && yg paling penting muke pelakon tu mcm abg saye.
wah perasan ni. tapi ramai jugak yg ckp mcm tu.
zulhuzaimi vs richard a.k.a wan.
weeeeeee *__*



ok2 sambung balik. cukup2 lah berangan tu.
tgk poster cm gempak. tapi cite mcm slow sikit la.
jalan cite mcm perlahan je.
kdg2 agak bosan.(ayat skema ni)
tapi xboleh blah dlm bosan2 tu popcorn large abes jgk.
saye sorg lak tu bedal.
heheheheheheheh.
nampak sgt ko kuat mkm echa oi. tu yg sehat je.T____T
so hari kamis nak g tgk khurafat plak.
harap2 lah ade time yg sesuai. and yg paling penting my soldier xde keje.
yelah dia kan hak milik kerajaan and hak milik org ramai jgk.
so kene sentiasa stand by.
hopefully.-_____-




saje nak tunjuk kasut yg dia baru beli. ni kire present besday dia dr saye la ni.
dia yg beli n pilih sendiri.
so ikut suke dia lah kan.huhuhuhuhu.
'yang jgn lupe present saye taw'.


GOODNIGHT
echarahman





Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...