Tuesday, May 24, 2011

sampai syurga


ER nak cerita tapi kali ni versi jiwang sikit..hehehehehe.. eh bukan kau memang jiwang ke.?biau ler ada aku kesah.?ok2 back to de stori..

Hari ahad tu kan ada konsert mentor.. so tengah2 layan sambil tangan menaip mesej.. sebab tengah mesej dengan my soldier masa tu.. time tu pulak iqa tengah perform dengan fiq.. sebenarnya kurang minat dengan iqa.. tapi layan je lah sebab lagu yg dorang nyanyi tu best.. lagu FAIZAL TAHIR lah katakan.. FT saya salah sorang peminat fanatik awk tau.. cececeh macam lah FT dengar kan.?

Ok2 then tiba2 my soldier mesej "yang bestkan lagu ni".. ER pun pelik seketika sebab dia tak bape minat lagu FT ni. tapi tetiba dia cakap macam tu. mau terkesima aku...then ER tanya lah "kenapa awk nak tujukan lagu tu kat saya ke.?".. nak tahu x dia cakap ape.. hampeh je jawapan.. "tak lah saya cakap lagu tu best je".. eleh tapi sebenarnya awk nak tujukan lagu tu kat saya kan.? sebab awk nak suruh saya tunggu awk.. macam yg iqa & fiq berlakon tu kan.. kalau sapa ingat malam tu kan iqa & fiq ada buat drama sikit.. konon2 fiq tu soldier then iqa tu orang biasa kot.. pastu fiq pergi berperang then terkorban dlm perang tu.. kira macam gitu la kot.. tapi memang maksud lagu tu mendalam.. tapi harap2 kisah cinta kami tidak lah sebegitu yer..

Tak kesah lah lagu ni dah lama ke.. tapi yg penting my soldier tujukan dekat saye.. oh xsangaka awk sesweettttt itu!!! HEHEHEHEHEHE.. Actually dia tak kasi ER post pasal ni. segan lah tu kan.?ok jom kita layan lagu sampai syurga ni.. tiba2 kan dengar lagu ni teringat my soldier..ni yg buat saya bertambah2 sayang awk ni.. wah gediks sudah..huhuhuhuhuh..





SAMPAI SYURGA

FAIZAL TAHIR

ku membenarkan jiwaku tuk mencintaimu
ku persembahkan hidupku tuk bersama kamu
dan diriku untuk kamu
belum pernah kumerasai begitu
semua itu telah berlalu harapanku palsu
dan mungkin hari yang satu terus ku tertunggu
di hatiku masih kamu
belum pernah ku ingin terus memburu

*aku lemah tanpa kamu
ku inginmu dampingiku
aku fahami aku bukan terbaik tuk dirimu

#
sampai syurga kumenunggu
sampai syurga ku cinta mu
hanya satu
hanya kamu

ku membiarkan hatiku tuk merinduimu
ku menghamparkan sakitku tuk tatapan kamu
bersamamu harapanku
hilang dalam terang yang membutakanku

dan segala yang ku ada
ku berikan semua tuk dirimu saja
kumahu dirimu bahagia tuk selamanya
biar sampai syurga aku menunggu cinta darimu
agar ku sempurna

namun aku tetap aku
yang terbaik tuk diriku
hanya satu


oklah layan lagu ni sampai lebam k.. DDDDDAAAAAA korunk!!!

EchaRahman.


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...