Friday, May 6, 2011

ER bakal ditinggalkan.?



ER bakal ditinggalkan.?jeng..jeng..jeng.(saja bagi suspen sikit)..kena tinggal dengan sape pulak ni.?of course la kena tinggal dengan my soldier..Kenapa.?Adakah anda berdua dah tidak sehaluan lagi.?atau ada yg curang.?opssss...jangan cakap lebih2..nanti masin pulak mulut tu.

Actually kami berdua ok2 aje lah. dia sebenarnya ada kerja nun di utara. seminggu je. tak adalah lama sangat. tapi jauh tu kalau setakat sg besi. tak lah terasa sangat. Tapi awak balik nanti jangan lupa beli ole2 untuk saya ok.?hehehehehehe..confirm dia bising kalau baca ni. mesti nanti dia cakap.."awak ingat saya pegi jenjalan ke syg".?Dan saye pun jawab.." xla..of course lah awak pegi kerja kan"hehehehe

oklah incik soldier nanti bila kat sana jage diri ok..jangan noty2 tau..ingat saye selalu..=)

love you b!!!


DDDDAAAAA!!!!!!
EchaRahman



Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...