Wednesday, May 18, 2011

KONGSI~ Lu Langsi Lu Mati



ER dah pergi tengok movie KONGSI. mula2 excited lah sebab ada HERO MALAYA uolls. sape lagi kalau bukan SHAHEIZY SAM. tapi lepas tengok agak kecewa. sebab cerita tu agak kurang menyentap jiwa. macam borink pon yer jugak. Tah lah rasa macam ada yg kurang.. firstly cara sam cakap dalam bahasa kelantan macam xkena. lepas tu jalan cerita macam borink sikit. part last sekali yg time dorang drift. gambar xbape lawa. and camera tersangat2 lah serabut sebab gambar nampak macam goyang lebih. lagi best cerita fast5. Tapi cerita hollywood memang real berbanding cerita orang melayu..HUHUHUHU..tapi ada jugak babak yg kelakar..

Cerita KONGSI ni ER bagi 3 bintang je lah. kepada uolls yg nak pergi tengok tu harap2 enjoy lah walaupun yang hado..HEHEHEHE...oklah cakap banyak pun xguna..pergi lah tengok sendiri ok!!!DDDDDDAAAA korunk!!!!

EchaRahman=)
Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...