Thursday, May 5, 2011

Nur Kasih The Movie~Filem Wajib Tonton


Hai uollss!!!
siapa tengok drama Nur Kasih dulu tu. yg ada 9juta penonton tu.
sekarang dah keluar movie pulak
sebenarnya masa drama tu keluar ER xtengok langsung..kalau ada pun.
sekali dua round je.
tu pun xfaham cerita macam mana sebab tengok pun half dari cerita tu.
tahu2 je dah abis.hehehehehe

Hari tu ada tengok trailer Nur Kasih The Movie ni.
macam best sebab sedih. macam boleh berair mata tengok.
tapi kalau tiba2 nak tengok takut nanti xfaham cerita pulak.
sebab kalau xsilap cerita tu sambungan dari yg drama tu.
Nak ajak my soldier pegi. tapi confirm dan pasti dia xnak
sebab dia bukan lah seorang yg suka layan cerita yg mengeluarkan air mata ni.
xpela layan je lah gambar2 dari cerita Nur Kasih The Movie.












oklah malas nak taip panjang2..hehehehe
DDDDAAAAA korunk!!!
EchaRahman




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...