Sunday, March 27, 2011

spend time with my mr.soldier!


Haii uollss!!!
apa kabar semua.?
Hari kamis lepas ER spend time with my soldier. sebab dah lama kami xjumpa
so kami pon ambek cuti.
ambek cuti 2 hari kamis jumaat plus dengan sabtu ahad jadi 4 hari la kan.
tapi keluar datingnya cuma sehari je.
sebenarnya hari sabtu dia kena pegi gurun 2minggu.
tapi tiba2 cancel last minit pulak
rosak plan kami.
tapi sehari pon dah oklah dari xdapat jumpa langsung
seeee....memahami kan saya..dia untung tau dapat saya..
(dah mula perasan pulak)huhuhuuh


Firstly kami keluar pegi salon, lepas tu pegi tengok movie, and yg paling best pegi shoping.
mule2 tu pegi salon buat rambut dulu
lame la jugak nak dekat 3 jam.
mati kutu lah my soldier tu. 
yelah first time teman saye pegi salon.
selama ni saye pegi dengan member2 je.
padan muka awak sayang.!tu lah nak sangat tengok saya buat rambut.
sekali tu lama sangat. sampai naik borink.
confirm lepas ni dia serik nak ikot pegi salon.
huhuhuhuhuhu


Lepas tu pegi makan pulak.
perot lapar tunggu rambut siap boleh kebulur jadinya.
and part yg paling best ialah shopinggggg!!!!!
hahahahahahha
dah lama xshoping. sebelum ni asik xsempat je.
lepas shoping my soldier ajak pegi tgk movie pasal soldier
amboi mentang2 lah dia soldier.
saya pon dia ajak tgk cerita berkaitan soldier jugak.
nasib baik best cerita tu.
nampaknya semua plan berjalan dgn lancar pada hari tu.
thank tu my soldier a.k.a si cinta hati
sebab belanja saya salon and shoping
lain kali belanja lagi tau yang.!
oklah jumpa lagi
DDAAAAAAAAA korunk!!!
echarahman




p/s: sori cerita ni dah agak basi sebab lambat update.
pape pon thank sebab sudi baca..
sayang korunk!!!!


Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...