Monday, March 21, 2011

selamat tinggal azam a.k.a adam dazle





SELAMAT TINGGAL AZAM!!!
harap2 sukses kat sane.!!nanti kalau dah beli kereta
jangan lupa bawak kiteorunk yer.
azam ni member opis ER dia benti kerja sebab dapat another offer yg lagi bagus
goverment kot. bukan senang nak dapat.
neway CONGRATULATION azam
lepas ni jadi orang goment la kamu yer.
huhuhuhuhu




Tadi sesampai je kat opis dapat note betul2 depan pc.
ayat notenye berbunyi begini
"CIK ADIK AISHAH CHOMEL SENYUM SELALU"
wah sangat comel kot.
memang selalu lah aku senyum kalau dapat note cam tu..
huhuhuhu..
and dia tahu2 je aku comel..(perasan sudah aku)
-___________-









Dia siap tuliskan wasiat @ warkah terakhir utk kiteorunk.
tahu la kita keja kat company uruskan wasiat.
tapi xpayah lah nak tulis wasiat utk kami en.azam oi.
laen kali jgn lah tinggalkan wasiat kosong je.
cuba lah letak DSLR ke.?PSP ke.?TV and DVD player ke.?
or xpon duet..huhuhuh..
and aku ingat pesan kau.
simpan duit utk kawen and jangan lupa jemput kau.
insyallah nanti aku kawen aku jemput.
tu pon kalau kau nak datang lah and jangan lupa bawak present besar k.
hehehehehehe..






And yg paling sweetnye cik hanis kita dapat teddy bear..wangi tu..
siap melekat bau si azam ni lagi..
so sweet..xsangka pulak teman. mike sangat sweet yer en.azam
hahahahhahahah..
xpenah dibuat orang purpose bagi teddy bear. kau je buat zam..(kononnyer purpose la kan.?)
lain kali letak lah cincin sekali kat bear tu. hhuhuhuh..(cik hanis kata)
tapi xpe2..cik hanis suka..sampai tersengih2 dia tgk bear tu..
iloike!!!



Lepas ni dah xdelah orang nak bawakkan kiteorunk bekfest lagi.
and dah xde lah orang nak bagi aku tgk cerita korea lagi
sob..sob..sob..
and yg paling penting dah xdelah orang nak gaduh dgn cik hanis, kak nisah and k.lyd
a.k.a kakak tiri kau kan.?
kami akan merindui mu en azam..aspecially cik hanis
oklah pape pown SELAMAT BERJAYA AND JANGAN LUPA KITEORUNK!!!
LOL(lotoflove)
echarahman




Thank's Darling's!!jangan lupa comment ok!

4 comments:

adam dezle said...

heheheh tq aishah coz buat entry buat aku... sambil dengar lagu ko ni..sedih weh.....heheh sape kata aku nak bagi bear je.. kalau la jadi aku purpose ari tu aku dah siap beli & letak perfume DKNY lg..tp aku terlambat.. tak perlu la aku purpose lagi... tamat cter tu.. ni aku nak ucapkan thanx sesangat kat ko sbb banyak tolong aku sepanjang aku bkerja disana.. ko ni aku anggap mcm ank ehh silap adik aku sendiri.. hehe aku doakan ko berjaya dan sukses dan mendapat peluang y lagi baik.. bila gaji dah besar leh la kawin cepat dengan abg soldier hang... hheheh go baby goo...

echa rahman said...

huhuhuhu...aku mmg nak buat entry ni khas utk ko..sori la klu aku ciplak gambr2 ko tu..
wah nak letak perfume DKNY pulak...lagi la plik care ko purpose dia..huhuhuhu..welcome...aku pon nak ckp thanx sbb selalu bwkkan bekfest utk kiteorunk and blanje kiteorunk nasi lemak..thanx for the wishes...insyallah...harap2 ko pon sukses kat sane..nanti kalau gaji da besar boleh cpt masuk minang cik hanis..huhuhuhu

Shin Goon a.k.a AZAM said...

hehe baru nak purpose jadi GF je kod.. hehe tp tak jadi...... nak beli tak perfume DKNY tu.. harga set 365.. ade dua perfume... pastu ade 3 sample & bady lotion.. heheh aku beli dekat sogo.. hehe nanti tanya la sape2 ekk kalau nak.. nanti aku tag gambar dekat FB ok...

echa rahman said...

ni betol2 ke ko nak purpose dia.?bukan maen2 ke.?nape tibe2 xjadi purpose pulak.?perfume tu lelaki punye or pompuan..nanti la aku try tanye sesape..tapi tag la dulu kat fb..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...